פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים אין לי מושג איך לסדר את זה למרות שניסיתי כמה דברים...הבעיה היא כזאת:התקנתי עוד הארד דיסק במחשב.מאיזה מחשב ישן שהיה לי בבית - ועליו היה וינדוס 98...בדקתי מה היה עליו (איזה נוסטלגיה!) ובין היתר פתחתי מסמף בכתבן של הווינדוסהכל היה רגילפירמטתי את ההארד דסק לNTFS והכל עבד נורמליעכשיו אני בא לפתוח קובץ בכתבן והשתנה לי האייקון למגעיל הוא מווינדוס 98!!!חחחזה כזה מכוער...מה עושים?!?!?ככה זה נראה:http://img296.imageshack.us/img296/8189/19ns.jpgאיך אני מחזיר את זה לנורמלי של XP?!
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים שייך לפורום Windows.נסה לקבוע את השיוך של הקובץ לתוכנה המתאימה ידנית - כפתור ימני על הקובץ -> פתיחה באמצעות -> בחר תוכנה -> בחר את התוכנה המתאימה וסמן את האפשרות שישתמש תמיד בתוכנה הזו לפתיחת סוגי הקבצים האלו.
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים מחבר אני יודע וכבר חשבתי על זה...אבל זה לא נותן - יש שם כבר ויוהאייקון נשא אותו דבר
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים ניסית לבטל בכלל את השיוך? את זה עושים מהסייר -> כלים -> אפשרויות תיקיה -> סוגי קבצים. שם תמחק את השיוך המתאים לסוג הקובץ הזה ושם גם תוכל לקבוע שיוך חדש.
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים מחבר סוף סוף מישהו עם פיתרון רציני!!!הבעיה אבל היא שזה אייקון וכל הקבצים של הכתבן נפתחים עם אייקון אחר...אז איך אני עושה את זה!?עובר על כולם או יש דרך אחרת?בעיקרון, למרות שהווינדוס משמל שהאייקון הוא האייקון של P נפתח לי של 98...אולי משהו השתנה ברג'יסטיר?כי זה לא עובד בשינויי אייקון שעשיתי כי זה לא נקרלט, אז למה זה ייקלט ככה?תודה
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים מה עם איזה כותרת נורמאלית? משהו בסגנון "שינוי icon של קובץ text" יכול להיות נחמד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.