פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים יש לי שאלה לגבי חיתוך חלון במארז קראתי את המדריך שלכם והכל אבל לא הבנתי מאיפה אני מוצא גומיות??? חיפשתי בהום סנטר אייס פנדס ועוד כל מיני ולא מצאתי כלום (אין מצב אני עושה עם סילקון או אפקסוי זה יוצא :-X ) אם מישהו יכול לעזור לי כי אני חדש בתחוםה (בן 12) לולתודה רבה לעוזרים
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים דבר ראשוןיש שתי גומיותגומי uוגמי hאני עשיתי גומי u מחוט חשמלממש קלאתה חותך באמצע ומוציא את החוטים שבתוך החוטויש לך גומי U
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים tomer567 - אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום. 2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת. את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור להודעה הראשונה שלך. תודה.
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים מחבר מה זאת אומרת מחוט חשמנל איזה סוג של חוט?אי אפשר לקנות כזה גומי?בכל מקרה תודה
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=1000
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים מחבר אסור לי לקנות דברים מהאינטרנט :-[ (ההורים לא מרשים) יש משהו חנות באזור המרכז (תל אביב והסביבה?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.