עבור לתוכן

סקירה אישית ראשונית של הIAUDIO G3 512mb

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה:

קניתי ב1.9 בבאג את המכשיר ב700 שקל, וקיבלתי בחבילה:

מדריך הפעלה בסיסי, כבל USB, כבל LINE IN, אוזניות כפתור, נרתיק נשיאה וחבל לתלייה על הצוואר, בטריה AA של DURACELL

הבאנדל בהחלט מרשים, אם היו מביאים נרתיק לזרוע זה היה מושלם. עכשיו אני צריך לחפש ולהוסיף כסף.

** בינתיים לא מצאתי USB 2 לחבר אליו את הנגן אז בקשר למהירות העברת נתונים אני לא יכול להתיחס בינתיים.

(בUSB 1.1 לקח בערך 10 שניות להעביר שיר, שזה נראה לי הרבה) **

*** לא ניסיתי בינתיים גם את התוכנות שמצורפות איתו ***

התלהבתי מאוד מהגודל ומהמראה. חמוד מאוד.  :) אח שלי (בן ה25) לא האמין שזה נגן MP3.

האוזניות שמגיעות איתו הן לא SENNHEISER אבל הן נחמדות יחסית (שכחתי את החברה). בתור אחד שלא אוהב אוזניות כפתור אני יכול להעיד שאני מעדיף את האוזניות סוני שלי. אח שלי אמר שהאוזניות כפתור סבבה ואין לו בעיה לרוץ איתן.

המסך נחמד, כחול וברור. הגויסטיק עדין ונראה שביר אבל מתרגלים אליו מהר למדי. אני התרגלתי מהר מאוד לממשק.

השליטה בMENU והמעבר ממצבים שונים נוח ופשוט למדי.

איכות השמיעה עצמה טובה מאוד, כמעט מגיע לרמה של הGAME THEATER XP שלי.

הEQUALIZER מדגיש צלילים טוב - במיוחד הROCK. מכל האפקטים, MACH3BASS וMP ENHANCE הכי תורמים לצליל (ולא מעוותים כמו השאר).

לא הבנתי בשביל מה האפשרות של לשנות את המהירות של הPITCH טובה...הקול מתעוות ולא רק המהירות

לא יכולתי להתאפק וניסיתי את הרדיו ואת כל אפשריות ההקלטה (שמתי את כל האיכויות הקלטה על  Mp3 128 (מקס'):

ההקלטה של המיקרופון לא משהו מיוחד - טווח הקליטה לא גדול ואני בספק אם אצליח להקליט מרצים באוניברסיטה.

הרדיו נחמד מאוד, בינתיים ניסיתי רק בבית לקלוט תחנות וקלט איזה 6 תחנות באיכות טובה. מכיוון שהאנטנה היא האוזניות, הקליטה לא יציבה אם הכבל זז קצת.

איכות ההקלטה מהרדיו נחמדה מאוד, אך יש רעשי רקע חלשים.

LINE IN ניסיתי להקליט מטלויזיה ומהרדיו טייפ. האיכות ההקלטה מהטלויזיה מעולה אך מהרדיו טייפ יש רעשים קלים גם בהקלטת דיסק וגם בהקלטת רדיו (ככל הנראה, הרדיו טייפ אשם בזאת )

אחרי משחק של שבוע עם המכשיר, הבטריה הראתה לרגע שני קווים, אבל חזרה תוך זמן קצר ל3. בינתיים הבטריה מחזיקה מצוין. (המצורפת של DURACELL)

הנרתיק נשיאה עושה רושם שאכן מגן על המכשיר.

לסיכום, אני מרוצה מאוד מהמכשיר וממליץ עליו בחום למי שרוצה מכשיר איכותי ולא סתם משהו ב300 שקל.

היתרונות: איכות סאונד טובה מאוד (ביחס לג'נריים שיצא לי לשמוע), אפשרויות רבות, זמן סוללה מעולה, ניווט בתפריטים קל לשימוש, ואין צורך בתוכנה כדי להעביר שירים למכשיר - DRAG & DROP. בנוסף, מנגן (לפי ההצהרות) קבצים כמו OGG, WMA, ASF

החסרונות : צריך כבל USB כדי לחבר למחשב, אין עברית וזמן ההדלקה של המכשיר טיפה ארוך.

אם יש לכם הערות או תוספות אני אשמח לשמוע.

פורסם

נגן מצוין תתחדש

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

אה ואני מודה לך מאוד על העזרה ועל ההשבה לשאלות הלא נגמרות שלי בנושא ;) ;D

פורסם

מה בדיוק שאלת

כי לא מצאתי שאלות

פורסם
  • מחבר

חחחח התכוונתי לאורך החודש האחרון בנושא נגני MP3!

פורסם

ומה איתי טחנת לי תראש חודשיים...!!!! אבל בכיףףף סבבה אחי....תתחדש....

פורסם
  • מחבר

זה היה כל כך נורא ? ;D מצטער אחי   :P

ולא הגבת אז לא ציינתי אותך ;D זה לא כאילו זכיתי בפרס בEMA

פורסם

זה היה כל כך נורא ? ;D מצטער אחי :P

אמרתי שזה היה בכיף... אין לי בעיה לעזור. :D :D ;):) 8)

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין שהמחיר הוא גם די חסרון...700 שקל לנגן של חצי ג'יגה זה לא משהו, בהתחשב שאפשר לקנות ב900 את הג'יגה. (אמרתי לעצמי שאני אסתפק ב512 כי השימוש העיקרי לריצה)

פורסם

עדיף היה לשלם עוד 200 ולקחת פי 2 נפח יותר

פורסם
  • מחבר

לא נורא, אני אשרוד בכל זאת. אנשים מסתדרים גם עם 256 מגה.

חוץ מזה עכשיו זה בכלל לא אקטואלי, כי אפל עומדים להוציא את הנאנו בנפח גדול במחיר תחרותי וזה כנראה יגרום לירידה במחירים של הפלאשים.

אגב, שמעתי וראיתי את הIPOD MINI אצל חבר שלי וזה לא כזה יותר גדול משלי, ובנוסף, איכות השמיעה והעוצמה ממש טובים!

אני צריך לשמוע עם אותן אוזניות ואותו קובץ שיר בנגן שלי כדי להיות בטוח, אבל אני חושב שהIPOD נשמע יותר טוב, וגם הוא נראה ממש פשוט לתפעול.

פורסם

IPOD הוא לא יותר טוב ממה שקנית

ואני הייתי משתגע עם 256

זה רק 60 שירים ואם כולם ב320 אז 40 או פחות

זה כלום

פורסם
  • מחבר

אולי איכות הסאונד שלו יותר טובה והעוצמה, וגם אולי העיצוב בטיפה

אבל אי אפשר כל כך להשוות בין פלאש לבין MICRODRIVE...

יש לIPOD מספיק חסרונות. החבר אמר בעצמו שאם לא היה קונה APPLE היה קונה כמו שלי וזה מבלי לראות את המכשיר שלי

פורסם

IPOD הוא לא יותר טוב ממה שקנית

ואני הייתי משתגע עם 256

זה רק 60 שירים ואם כולם ב320 אז 40 או פחות

זה כלום

אולי מספיק ? אתה גם קובע עובדות בשביל דעה של מישהו שהתרשם משניהם ? לפעמים לא צריך להוציא את ההודעה הקבועה....

לגבי הורדת מחירים של הנגנים המתחרים, אפשר רק לקוות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים