עבור לתוכן

צריך עצות לחיתוך חלון

Featured Replies

פורסם

קרה לי קטע מבאס:

השגתי 2 לוחות פרספקס וקניתי דרמל ואמרתי- יאללה לעבודה !

ניסיתי לחתוך לוח ראשון עם בדרמל, שרטתי את כל הלוח וכל הדיסקיות התכלו לי

לקחתי לוח שני, וניסיתי לחתוך עם מסור חשמלי (אני חושב קוראים לזה ג'קסון)

עד שחתכתי שמתי לב שכל הפרספקס שחתכתי עלה בחזרה ומילא את החריץ שעשיתי,

עברתי על זה עוד פעם תוך כדי חזרות אחורה לדאוג שנשאר החור

הצלחתי לחתוך את החלון

סימנתי עיגול למאוורר, ניסיתי לחתוך עם הג'קסון או גי'גסו, איך שלא קוראים לזה,

הצלחתי אבל שוב זה התמלא, אז לקחתי מקדח כוס,

היחוד שהיה לי היה הקוטר 3 או 4 ס"מ,

אז עברתי איתו כמה פעמים על העיגול,

אבל לא שמתי לב שהפרספקס היה מונח עם רווח גדול מאוד מאיזור הקידוח לקרשים שהרימו אותו שלא יפגע בשולחן

אתם לא יכולים לתאר כמה שהתבאסתי כשהתפוצץ לי הפרספקס השני............שעתיים של עבודה...............

היה לי מזל שלא חתכתי עדיין את המארז עצמו.........

זו הפעם הראשונה שאני חותך חלון ונראה לי שעשיתי את כל הטעויות האפשריות,

מישהו יכול לתת לי כמה עצות, או תוכנית עבודה שאיתה אני יכול לחתוך חלון טוב, לפי איך שהצגתי את זה פה?

תודה ! ! ! ! !

פורסם

חחחחח משתתף בצערך, קודם כל,

אתה צריך להשים משהו מתחת לפרספקס שיהיה יציב, עם ג'סקון (ג'יגסו) אפשר לחתוך וזהו לא מתמלא אלא נמס אולי..

אותו דבר עם דרמל לפי מה שאני רואה אתה ממהר בעבודה אז לאט לאט,

עובר על הקו, אני מניח שזה די ברור לא להוריד את הסרט הכחול עד לסיום העבודה, לשאלות נוספות אתה מוזמן לשאול אותי באייסי..

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חחחחח משתתף בצערך, קודם כל,

אתה צריך להשים משהו מתחת לפרספקס שיהיה יציב, עם ג'סקון (ג'יגסו) אפשר לחתוך וזהו לא מתמלא אלא נמס אולי..

אותו דבר עם דרמל לפי מה שאני רואה אתה ממהר בעבודה אז לאט לאט,

עובר על הקו, אני מניח שזה די ברור לא להוריד את הסרט הכחול עד לסיום העבודה, לשאלות נוספות אתה מוזמן לשאול אותי באייסי..

בהצלחה :xyxthumbs:

כן, זה נמס והתמלא, ועל איזה סרט כחול אתה מדבר ?

פורסם

דבר ראשון שאני ממליץ לך לעשות לפני שאתה חותך, זה לעטוף את כל הפרסקס ב-" מסקין טייפ", עיטוף הפרספקס במסקין טייפ מונע שריטות,

דבר שני, את החיתוך אני ממליץ לך לעשות על חצובת עבודה(עשויה משני קרשים שבינהם יש רווח, וניתן להגדיל ולהקטין את הרווח ידנית..)

אם אין לך חצובה פשוט תחתוך את הפרספקס על שני קרשים שעומדים ברווח אחד מהשני, כך אתה יכול לחתוך מבלי שהמסור/דרמל יפגע לך במשטח...

אני גם ממליץ לך לקבע  את הפקספקס עם "מסקין טייפ" למשטח שעליו אתה הולך לחתוך.. כך שהפרספקס לא יזוז, דבר המונע סדקים וחיתוך עקום.

כדי לחתוך פרספקס רצוי להשתמש ב- ג'גסו בעל מסורית ברזל, או דרמל בעל דסקיות חיתוך, או עם מסור ידני בעל מסורית ברזל.

חצובת עבודה:

Work_Table.jpg

אם יש לך שאלות נוספות אתה מוזמן לפנות אלי ל איי סי קיו. -850-470  266

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים