פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים שלום ברשותי נמצא מחשב נייד לא שום כוננים פרמטתי את הדיסק הקשיח היכן אני יכול להשיג קבצים שיעשו לו בוט לדוס או להתקנה של ווינדוסהמחשב גם לא עושה בוט מדיסק USB חיצוניתודה על העזרה
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים מחבר יש לי רק דיסק קשיח יש אפשרות להעתיק לשם קבצי איתחול ואת ההתקנה של ווינדוס ?הבעיה איפה אפשר להעתיק את קבצי האיתחול ?
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים The_MichMan - אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום. 2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת. את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור להודעה הראשונה שלך. תודה.
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים הבעיה איפה אפשר להעתיק את קבצי האיתחול ? זאת בדיוק הבעיה, אבל תראה אולי בביוס יש לך אפשרות לעשות BOOT מהכרטיס רשת (אני לא כ"כ מבין בזה, אני רק יודע שיש כזאת אופ'). ד"א, אתה בטוח שפירמטת את הדיסק לחלוטין? אולי השארת במקרה את קבצי ה-SYSTEM?
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים יש לי רק דיסק קשיח יש אפשרות להעתיק לשם קבצי איתחול ואת ההתקנה של ווינדוס ?הבעיה איפה אפשר להעתיק את קבצי האיתחול ?אתה יכול לפרק את המחשב, להוציא את הדיסק ולחבר אותו למחשב רגיל (עם מתאם), ושם לפרמט אותו עם קבצי מערכת וכו'..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.