עבור לתוכן

נגן רציני, מוסיקה נטו.

Featured Replies

פורסם

אוקיי, זה הנגן הראשון שאני קונה... אני לא מחפש פוזות. אני מחפש נגן בעל קיבולת נפח גדולה, יכולת לשמש כדיסק נייד לכל דבר, איכות שמיעה מצוינת, זמן בטריה ארוך, ממשק נוח ויעיל, פיצ'רים כמו הקלטה ורדיו, תמיכה בעברית, פשטות, מוסיקה נטו. עיצוב נעים ומינימליסטי זה יתרון חשוב בעיני. צג צבעוני ואפשרות להציג סרטונים הם בעיקר גימיק בעיניי - ואפילו חיסרון, שכן היכולות הזו באה לידי ביטוי במחיר ובגודל הנגן.

בהתחלה התלבטתי בין אלו: iRiver h320/340 VS iRiver h10 20g VS iPod g4 20/40 g VS iAudio m3l VS iAudio x5l

קראתי כאן חלק נכבד ממה שניתן, ואלו המסקנות והשאלות שלי:

iPod לא מעניין. הלאה.

iRiver נפלאים... חסד נעוריהם - הh120 - יזכר לעד, מכיוון שהוא עדיין טוב מרובם המוחלט של הנגנים, אבל מאז הם לא התקדמו. סוף סוף, לשמחת כולם נראה לי, הם החליפו מעצב - אבל הh10 הוא לא יורש אמיתי לh120... למה? מסורס. הh320 מיושן מבחינת גודל ועיצוב, ועולה בערך כמו הx5l. מה גם שהבנתי כי לx5l יש מספר יתרונות עליו, כמו איכות שמע. החבילה שמגיעה עם הh320 לא מרשימה אותי מכיוון שאין צורך בתחנת עגינה, השלט גרוע ואני לא מתכוון לחפש אחרי מוכרים לשלט של הh120, ושאר העניינים פעוטים וזולים.

iAudio נדמים כממשיכים מאיפה שiRiver עצרו. המינימליזם של הm3l מאוד קוסם לי, והשאלה היא עד כמה, מניסיון, חוסר המסך הראשי פוגם? האם השימוש העיקרי הוא באמת בעזרת השלט בלבד? כרגע המחיר של הm3l והx5l הוא פחות או יותר זהה בארץ (סביבות ה1850 ש"ח) ובחו"ל הm3l יותר זול (275 דולר)... ואני תוהה מה עדיף: שלט נוח ואוזניות מעולות (שהיבואן מצרף) או 10 ג'יגה יותר וצג ראשי (וצבעוני - לא יתרון משמעותי עבורי)?

ובכל זאת הh10 עדיין קורץ לי בפינה, מכיוון שבחו"ל הוא עולה בערך 250 דולר (המקום היחיד שמצאתי בארץ דורש 2500 ש"ח - למה?) ויש לו תמיכה רישמת בעברית... אז עד כמה הוא באמת מסורס? ואולי פשוט לחזור לאחור ולקנות את הh320 שכולל גם עברית וגם פיצ'רים? עד כמה פוליפון רצינית לגבי העברית? היא מצרפת אוזניות איכותיות גם לחבילה של הx5l, או שאוזניות כך או כך לא אמורות להיות שיקול עבורי שכן צריך לקנות בכל מקרה בנפרד?

אשמח מאוד אם תעזרו לי ותתקנו אם הבנתי לא נכון...

תודה, זיו.

פורסם

טוב שאתה מבין שIPOD הוא סתם

בקשר לH10 הוא לא שווה בכלל כי H320 שחוץ מעיצוב וממשק הוא טוב יותר בהכל עולה 700 שקל פחות

לדעתי העדר מסך על הנגן זה חיסרון כי אני לא משתמש אף פעם בשלט (לא שהשלט שיש לי עם הH340 עושה הרבה)

אז נשארו הH320 מול הX5L (שדרך אגב לא מגיע עם MX550 כמו M3L)

לדעתי עדיף ללכת על הX5L בגלל איכות הסאונד, הממשק, זמן הסוללה, העיצוב, המשקל

לי יש H340 ואני ממש מרוצה אבל אם הייתי יכול הייתי מחליף לX5L

פורסם

התגובות שלך הן תגובות של פאנבוי של H340 שקנית ואתה חושב שהוא הכי טוב ומדחיק שיצא נגן היותר טוב ממנו.

לדעתי ה-X5L הוא הנגן הכי טוב כרגע מהאפשרויות שלך, במיוחד במחירים שלו עכשיו בבאג מחשבים.

X5L 20 עולה פחות מ-H320.

פורסם

התגובות שלך הן תגובות של פאנבוי של H340 שקנית ואתה חושב שהוא הכי טוב ומדחיק שיצא נגן היותר טוב ממנו.

לדעתי ה-X5L הוא הנגן הכי טוב כרגע מהאפשרויות שלך, במיוחד במחירים שלו עכשיו בבאג מחשבים.

X5L 20 עולה פחות מ-H320.

אני יכול לקחת מחבר שלי מתי שאני רוצה את הX5L,פשוט קיץ',הוא חומרתית לא משהו מיוחד ששוה את הרעש שעושים סביבו,חוץ מהUSB OTG 2.0 ,הבאדנל שלו די הורס.

פורסם

א. תקרא את הביקורות באתר.

ב. מה רע בעיצוב של ה-h120 תזכיר לי?

ג. ה-h120 עם rockbox הוא פשוט מושלם בשבילך. כמה עצוב שאתה לא יכול לקנות אותו יותר..

ד. ה-h320 זוועתי לדעתי. הוא גדול ומכוער בצורה קיצונית.

ה. השליטה ב-M3L מצויינת עם השלט (ע"ע סעיף א)

ו. מה קשור פוליפון ועברית? פוליפון יכולים ללחוץ, אבל מי שבסופו של דבר מייצר את העברית (או שלא, כמו שזה נראה..) זה iaudio (או crown, יותר נכון) בעצמם.

פורסם

אני יכול לקחת מחבר שלי מתי שאני רוצה את הX5L,פשוט קיץ',הוא חומרתית לא משהו מיוחד ששוה את הרעש שעושים סביבו,חוץ מהUSB OTG 2.0 ,הבאדנל שלו די הורס.

עזוב אותך באנדל, איך הם בתור נגן מול נגן. גם מבחינת הגודל וגם מבחינת איכות המזיקה מבחינת הכל...

ממשק גם. ונסה לחשוב בצורה כאילו אתה מתלבט בקנייה של שתי הנגנים עוד לפני שקנית.

בטח חבר שלך אומר שה-X5L הוא הטוב יותר...

פורסם

מה לגבי Zen Micro? לא רשמת אותו ביכלל, חוצפן :o

פורסם

מה המיקרו קשור פה?

הוא דיבר על נגני HD ולא מיני HD

פורסם

תקרא את התגובות שלי פה,נגד הפאנביום המעצבנים של X5L.

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=139350.0

הH3XX הוא נגן מעולה, יש לי טענה אחת מרכזית נגדו -> אי אפשר לעשות רשימות פלייליסט על הנגן! לי, זה חשוב מאד. ואני עדיין מתלבט איזה נגן לקנות.. בעיקר בגלל הנקודה הזו...

פורסם

אם זאת הבעיה שלך איתו אז אפשר לעשות בבית תיקיה חדשה בנגן וכשתרצה לעשות פלייליסט אז תוכל להעתיק את ההשירים שאתה רוצה לתיקיה הזאת או למחוק ממנה (בלי מחשב)

פורסם

כן, אבל למה לי לעשות פליקלקים באוויר שאני יכול ללכת ישר באותו המחיר?

פורסם

אל תעשה...

תיקח X5L וסגור עניין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים