פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים בתור המשך לפרוייקט שלי , הייתי רוצה לצבוע את המארז באדום... עם מה כדאי לצבוע , היכן ניתן להשיג ומה המחיר?תודה מראש, אביאל.
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים מחבר עם ספריי צבע, זו התשובה היחידה שמצאתי...אבל אני לא ממש בטוח :-\זה נכון?
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים כן ספרי צבעתשייף תמארז תצבע שכבת פרימר(צבע בסיס)אחר כך שכבת צבעשיוף קטןעוד שכבת צבעתמשיך ככה עד תוצאה רצויהבהצלחה
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים קיצר לשחק עם השיוף והצבע תודה רבה zipoo , איך עלייך תודה רבה אני פה בשביל לעזור
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים כמובן שהשיוף הראשון צריך להתבצעה עם נייר זכוכית גס כדי שכל הצבע ירדלאחר מכן אתה צריך לעבור על זה עם ניר זכוכית עדיןורק אח"כ לעשות פריימרואחרי כל שכבת צבע/פריימר לחכות 12-24 שעות עד שייתבש ואז לעבור על זה עם נייר זכוכית עדין
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים לא איזה לא מסובך בכלל!אתה משייף עד שהצבע יורד (הצבע שקיים על המארז)ונכון אתה צריך גם נייר שיוף עדין כדי שהשיוף יהיה חלקאחר כך צבע בסיס (פרימר)ושכבת צבע שאתה רוצהיש צבעים שמתייבשים תוך איזה רבע שעה ככהאז תקנה כאלה
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים אני דווקא לא הייתי הולך על צבע כזהתקנה צבע איכותי, תן לו את הזמן שלו להתייבשהכי חשוב שיצא יפה ואסטטי
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים נכון, אבל חבר שלי צבע עם הצבע הזה ויצא לו דווקא יפהאבל באמת שווה להשקיע על צבע טוב וחזקכמו של מכוניות צבע מטאלי(motip)
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים מחבר לא אמרתם שצריך רק ספריי צבע? עכשיו להתחיל להשתמש בספריי וזהו...לא? :s05:
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים תראה מה תעשה1. תקנה ספריי פריימר2. תקנה ספריי צבע (עדיפות למוטיפ, קרילון גם טוב)3. תקנה ניירות זכוכית - גס ועדיןזהו זה מה שאתה צריךעכשיו לעבדוה:1. פרק תמארז2. תשייף אותו עם נייר זכוכית גס עד שירד הצבע3. שייף עם נייר זכוכית עדין4. תצבע שכבה אחת של פריימר, תחזיק את הספריי כ30 ס"מ מהמארז ותעבור עליו טוב בצורה אחידה5. חכה 24 שעות6. תעבור בעדינות על הפריימר עם נייר זכוכית עדין7. כמו 4 רק עם הספריי צבע8. חכה 24 שעות9. שוב לעבור בעדינות עם נייר זכוכית עדין10. תחזור על שלבים 7-9 עד לקבלת תוצאה רצויהמקווה שזה יותר ברור עכשיו
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים מחבר יותר מובן...תיאורטית הבנתי, אבל מעשית איך משייפים עם נייר זכוכית? ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.