עבור לתוכן

שאלה בקשר לקבלת ויזה אמריקאית

Featured Replies

פורסם

מה אני צריך בישביל לקבל ויזה עבודה לארצות הברית?

האם אני צריך שישליחו לי מארצות הברית איזה שהיא המלצה אליי או משהוא כזה?

תודה.

פורסם

יש כל הזמן הגרלות לגרין קארד תיכנס לאחת מההגרלות האלה ואולי תיזכה...

עוד אפשרות זה שהמעסיק שלך ישלח אותך בשליחות לאהר"ב אבל כמובן יש לזה כל מיני דרישות ומגבלות.... הכי טוב שתשאל את השגרירות של אהר"ב

האתר של שגרירות ארה"ב - http://www.usembassy-israel.org.il/ אולי תמצא שם משהו...

פורסם

מה אני צריך בישביל לקבל ויזה עבודה לארצות הברית?

האם אני צריך שישליחו לי מארצות הברית איזה שהיא המלצה אליי או משהוא כזה?

תודה. 

ויזת עבודה היא הגרין קארד (שזה בעצם גם אישור שהייה בארה"ב) שאתה יכול לקבל רק דרך ההגרלה (אחרי הזכיה אתה צריך לעבור ראיון בשגרירות ורק שם, אם אתה מוצא חן בעיניהם, אתה מקבל את הגרין קארד סופית). יש ויזה רגילה שאתה יכול לקבל בשגרירות אבל היא לא לעבודה היא רק לכניסה לארה"ב, וגם לזה בשגרירות הפקיד רוצה להיות בטוח שאתה לא נשאר שם, בשביל זה יש להם תנאים מסויימים.

פורסם

תמיד אתה יכול להתחתן עם אמריקאית

פורסם

תמיד אתה יכול להתחתן עם אמריקאית

גם בזה אני לא בטוח, נראה לי שגם בזה יש תנאים מסוימים.

פורסם

בקשר לחתונה אין תנאים...

אבל אם אתה רוצה אזרחות אז תצטרכו להשאר נשואים למשך שנתיים...

פורסם
  • מחבר

חברה תודה רבה על התשובות המהירות

:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

Green Card and a Visa are two different thigs. A visa is like a staying approval (Ishur shehiya) while a Green Card is American citizenship.

In order to get a visa you'll need to prove that you have property or something to hold on to in Israel, like a house or a car, just to make sure you're not going there to not to come back. Before you buy a ticket to the USA you're suppoused to file for an application for a visa in the US embacy in Tel-Aviv and after 2 weeks approximately you're getting an answer on wether you got an approval or not and for how long. Kapeesh?

פורסם

בקשר לחתונה אין תנאים...

אבל אם אתה רוצה אזרחות אז תצטרכו להשאר נשואים למשך שנתיים...

חחחח זה מה שאחים של חבר שלי עשו... איזה מצחיק זה היה לראות את הצילומים שלהם מהחתונה :lol:

פורסם

while a Green Card is American citizenship.

לא מדויק. למיטב זכרוני גרין קארד זה רק אישור שהיה ועבודה, לא אזרחות.

http://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Permanent_Resident_Card

(הלינק מתנת חברת IceBreak בע"מ, שירותי חיפוש בגוגל וויקיפדיה לכל דורש, מחירים נוחים, למכירה בהזדמנות, טל: 555-567-890)

פורסם
  • מחבר

ואם אני נוסעה רק לעשות טיול קטן של כמה חודשים

גם יעשו לי בעיות?

פורסם

תשמע מאז ה11 בספטמבר האמריקאים דיי לחוצים בקשר למי נכנס למדינה הקטנטנה שלהם אז יש מצב שזה לא ירוץ לך חלקת אבל באופן עקרוני אם אין להם סיבה

לחשוד בך שאתה מתכוון להשאר מעבר לתקופה שמעניקה לך הויזה ושאין לך מניעים שליליים אז לא צריכה להיות בעייה זה פשוט יכול לקחת זמן.

אני לא יודע איך הם עכשיו אבל זמן קצר אחרי פיגוע התאומים היה איזה מקרה ששתי אחיות תאומות רצו לסוע לארה"ב לאיזה חתונה ואת האחת דחו ואת השנייה

הכניסו למרות שהם באותו גיל למדו שאותו בי"ס עוד לא התגייסו אפילו ... אפילו לשאול מופז הם עשו בעיות להכנס כי הוא נולד באירן :screwy:

אז אי אפשר ממש לדעת מה הם יחליטו פשוט תנסה.

(אגב אני חושב שהם לא נותנים ויזת תייר ליותר מחודש כיום)

פורסם

עוד דבר שמקשה זה שהם מתיחסים אלינו כאילו שאנחנו מדינה ערבית ! :bash:

פורסם

Yeah, those turds treat Israel like it's another crazy Arab country and... this sucks. But like, here, if I show my Israeli passport I get my ass kissed on each side.

Forget those Amerikaken, they don't like us anyway really (they just don't say it to our face), come visit here instead, I'll take you to the Oktoberfest, the biggest beer festival on the planet!

:beerchug:

פורסם

כל מי שלא אזרח אמריקאי צריך ויזה כדי להיכנס למדינה.

יש הרבה סוגי ויזות, ורק חלק מהן מהוות אישור עבודה (זמני כמובן).

http://uscis.gov/graphics/services/visas.htm

צריך להגיש בקשה בשגרירות, אבל אין סיכויי לקבל ויזה שמתירה לעבוד בלי שמקום עבודה שם לא יהיה הספונסר שלך (יחתום שהוא מתחייב להעסיק אותך משום שיש לך כישורים שהם לא יכולים למצוא אמריקאי שימלא).

גרין קארד זה סיפור אחר, זה כבר צעד לכיוון אזרחות וקשה בהרבה להשיג אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים