עבור לתוכן

FeCl או: חומצה למעגלים חשמליים - מישהו קנה ויכול לתת לינק למקום זול?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לקנות קילו של החומצה על מנת לייצר כמה מעגלים חשמליים, אך מה שפעם קניתי במחיר של לא יותר מ-35-40 ש"ח עולה כרגע באריהב מעל 100 שקל!

מישהו יודע את הסיבה? כמו כן, האם למישהו יש מקום שמוכר את זה בזול? (מדובר על אריזה של קילו)

תודה,

נדב

פורסם

הי

לדעתי תעשה סיבוב ברח' שדרות הר ציון ב ת"א יש שם מלא חנויות חלקם זולות וחלקם לא אני חושב

שאם תחפש אז יש סיכוי שתמצא במחיר טוב

פורסם

זה לא חומצה זה ברזל כלורי ואפשר להכין את זה בלי בעיה

פורסם

מאוד נחמד לדבר באוויר, אבל איך אפשר להכין דבר כזה?

פורסם

תבדוק איפשהו באמצע פרויקט ספיידי, תום כתב שם הסבר על החומצה.

אם לא תמצא את זה שם, תחפש בת'רד הצדדי שהוא פתח - לגבי המעגל של העיניים של ספיידי.

פורסם
  • מחבר

בדקתי כבר בת'רד הזה, הוא לא כתב איפה הוא קנה את זה...

זה לא חומצה זה ברזל כלורי ואפשר להכין את זה בלי בעיה

אולי תשתף אותנו? ::)

פורסם

זה קצת מסוכן ואני לא ממליץ לנסות למי שלא מבין בזה ואני לא אחראי על נזק שיגרם

אבל צריך חומצה הידרוכלורית (AKA חומצת מלח רצוי מאוד 30 אחוז) וצמר פלדה לקחת כוס כימית או כל כוס אחרת מפיירקס ולעשות את זה בחוץ לשים צמר פלדה בכוס ואז לשפוך את החומצה עד שהיא תכסה את כל הצמר ואז לחכות שהצמר פלדה יימס לגמרי זה יקח בערך דקה או 2 ואז להוסיף עוד צמר עד שזה מפסיק להנמס ואז לחמם את זה *בחוץ* על גזיה או משהו בסגנון שכל החומצה תתאדה ואסור לנשום את האדים שיוצאים כי הם רעילים מאוד מאוד וזהו יש לכם ברזל כלורי 8)

זה אולי נשמע מסובך אבל זה ממש לא ושוב אני ממליץ לא לנסות אבל אם אין מאיפה לקנות את החומר הזה אז עדיף להכין ותשמרו על כללי זהירות אם אתם מנסים להכין את זה כמו לבישת כפפות כיסוי עיניים ותמיסת סודה לשתיה בצד כדי לסתור את החומצה אם היא פגעה בכם. ושוב אני לא ממליץ לנסות להכין כי זה מסוכן...

http://img54.exs.cx/img54/9759/Image014.jpg

http://img54.exs.cx/img54/4107/Image19.jpg

כאן עשיית את זה בכוס שהיא לא מפיירקס כי זה היה מזמן ולא היה לי איך להוציא מזה את החומצה אז חובה מכוס פיירקס (מה שנוצר זה ברזל כלורי מומס במים)

פורסם

בטח, כי מי שאין לו את החומר הזה בטוח יש לו חומצה הידרוכלורית פשוט יושב על המדף בבית.

גש לשדרות הר ציון, קניתי שם לפני כמה זמן אצל אבן שקית כזאת של החומר (לא זוכר כמה עלה אבל בטח לא הרבה כי לא הייתי מוציא הרבה), הכי פשוט ונוח.

פורסם

אז תידע שזה ממש לא בעיה להשיג את החומצה הזאת בכל חנות חומרי בניין יש וזה עולה 5 שקל לליטר שזה מעל ומעבר למה שתצטרך ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים