פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים יווווו ניסיתי עכשיו לחבר את הפרופלו לדרמל שלי איזה עצבני זה כמו רוח של מטוס ממריא עם הדרמל היה שוקל קצת פחות הוא היה ממריא לשמיים ואני לא צוחק!!
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים בהחלט חזק ביותר גם אני עשיתי רק שחיפפתי בחיזוק אז המאוורר התנתק מהדרמל כשהוא הסתובב במהירות המקסימום התרסק על הארון והתפרק לחתיכות, לפחות זה היה מחזה יפה..
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים בהחלט חזק ביותר גם אני עשיתי רק שחיפפתי בחיזוק אז המאוורר התנתק מהדרמל כשהוא הסתובב במהירות המקסימום התרסק על הארון והתפרק לחתיכות, לפחות זה היה מחזה יפה.. יש לך מזל שזה לא התרסק על הפנים שלך, כי זה היה מרסק לך אותם לגמרי. חיבור הכנפיים של המאוורר לדרמל זה לא חדש, אם תירצו חיפוש אני בטוח שתמצאו מלא חוויות אישיות של אנשים. אני אישית לפני איזה שנה בערך שקבלתי את הדרמל שלי הדבר הראשון שעשיתי איתו זה היה לשים כנפיים של מאוורר. זה בהחלט מגניב, והדרמל "מאבד שליטה" מרוב הרוח החזקה הוא מנסה להדחף. תעשו את זה בזהירות ותחזקו ממש ממש טוב את הכנפיים.
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים יש לך מזל שזה לא התרסק על הפנים שלך, כי זה היה מרסק לך אותם לגמרי.חיבור הכנפיים של המאוורר לדרמל זה לא חדש, אם תירצו חיפוש אני בטוח שתמצאו מלא חוויות אישיות של אנשים.אני אישית לפני איזה שנה בערך שקבלתי את הדרמל שלי הדבר הראשון שעשיתי איתו זה היה לשים כנפיים של מאוורר.זה בהחלט מגניב, והדרמל "מאבד שליטה" מרוב הרוח החזקה הוא מנסה להדחף.תעשו את זה בזהירות ותחזקו ממש ממש טוב את הכנפיים.בכוונה לא כיוונתי לפנים, אז לא יצאתי כל כך טיפש.. (למזלי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.