עבור לתוכן

שאלה לגבי קונקטור של מסך LCD צבעוני

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..

הצחתי להשיג לפני מספר ימים את המסך הבא, הוא מסך צבעוני ששימש כצג של מצלמת אבטחה וידוע לי שהוא תקין לחלוטיו!!

עכשיו ככה, אין לי מושג אין לחבר אותו, יש לו קונקטור מוזר שנראה כמו החיבור של S-VIDEO עם 6 חיבורים.

אני יודע שהמסך עובד על 12V ושאין לו סאונד...

לפי מה שהצלחתי להבין עד עכשיו הקונקטור הזה הוא די שכיח במסכים מסוג זה. משהו יכול לעזור לי לפענך את החיבורים או להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג את החוט שמתחבר לקונקטור. זה אמור להיות מין חוט שמתפצל לחשמל, לוידאו וכו...

תודה

ניר

[attachment deleted by admin]

פורסם

בדר"כ לכרטיסי מסך (TV-OUT) יש יציאת S-VIDEO.

תחבר לשם.

לגבי החשמל, אתה יכול לחבר למולקס. תבדוק מה המתח שהמסך צריך לקבל ולפי כך תתאים את החיבור.

יכול להיות ותזדקק לשנאי.

פורסם
  • מחבר

זה לא מתאים לSVIDEO זה רק נראה כמוהו!

החיבורים בכלל לא מתאימים אחד לשני....

אמור להיות איזה שהו מתאם כזה שמתחבר או משו כזה

פורסם

אם תשים לב זאת בכלל יציאה שתואמת לכניסה של העכבר והמקלדת במחשב...

מוזר..

פורסם
  • מחבר

נכון!!!! יפה! לא עליתי על זה....

:yelclap:

ראיתי הרבה מסכים כאלה עם החיבור הזה בעיקר של מערכות אבטחה וצגים של אינטרקומים למיניהם....

משהו אולי יודע איפה מוכרים צגים כאלה שאני אוכל לשאול או מאיפה אני יכול להשיג את החיבור???

פורסם

וואו. לפי מה שזכור לי היציאה של העכבר והמקלדת (PS-2) שימשו בעבר כיציאת מולטימדיה,

גם המצלמת "אינטרנט" הישנה שיש לי בארון יש לה חיבור פרללי (למדפסת) וחיבור לPS-2 (לחיבור של העכבר).

אתה רוצה להגיד לי שהמסך הזה עד כדי כך ישן?! :o

פורסם
  • מחבר

הוא ממש לא ישן, בן שנה בערך אפילו פחות!

זה חיבור נפוץ במסכים מהסוג הזה, ראיתי באינטרנט שהחיבור הזה מגיע כנעט עם כל מסך LCD שמיועד למכוניות/אבטחה/אינטרקום/(מודינג) וכו...

פורסם

הי

ראיתי כמה פעמי ם כאלה מחברים אם יש לך חיבר נפרד למתח אתה יכל

לחבר מתח בנפרד ולקנות ממיר מהחיבור שלך ל RCA זה עולה ברך 6 שקלים

פורסם
  • מחבר

אין לי חיבור נפרד למתח, המתח אמור להגיע דרך החיבור....

מאיפה אני יכול להשיג מתאם כזה???

פורסם

קודם כל, חיפוש קצר בגוגל העלה את אתר החברה:

http://xovision.com/

אל תנסה לחפש שם את המסך הזה, עברתי על כל האתר ואין לו שם שום זכר. מה שכן, אתה יכול לשלוח להם אימייל.

ועוד דבר, אם כבר פירקת את המסך, אתה יכול להסתכל על החוטים שיוצאים מהכבל ולנסות לראות מה הם עושים. לדוגמה, חוט ה 0v יהיה מחובר לחלק במעגל המודפס אליו יהיו מחוברים הרבה רכיבים אחרים (כדי לסגור אליו את המעגל). מקווה שזה עוזר...

פורסם

יכול להיות שזה מסך מגע?

פורסם
  • מחבר

שלחתי כבר אימייל לחברה לפני מספר ימים וה לא חזרו אלי, אני אשלח שוב יותר מאוחר....

המסך הוא לא מסך מגע, בדוק!

ואני אעלה יותר מאוחר תמונה של החיבורים של החוטים בתוך המסך אולי משהו יצליח להבין שם משהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים