פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים החבילה הבאה תיהיה מעניינת אבל פחות מהצפוי, הודיעו לי שדפקו אותי במחירים, ואת מה שרציתי להזמין (מי שיודע, יודע) כנראה לא יהיה אפשר (אבל עדין תיהיה חבילה טובה)אני רוצה לשמוע רעיונות על איפה ואיך לתקוע את ב4*40 שליאני לא יכול להכניס (וגם לא רוצה) לפנל הקידמי שלי. כי עד שכל מה שאני צריך יגיע אני לא אוכל לבנות את הפנל החדשאם יש למישהו איזה שהוא רעיון שלא חשבתי עליו שיודיע ליתשים אותו למעלה בצד ימין של החלון. עדיף בפרספקס עצמו. ואם תעשה מסביבו תאורה זה יהיה ממש יפה.
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים מחבר אני לא מתכנן לשים שום חלון במחשב שלינכון לעכשיו אני אשים את המסך כחיצוני
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים אם אתה כבר מחליף את כל המולקסים ויש לך חולצים והכל, למה לא כבר לעשות סליבינג? מוסיף המון למראה הכללי של המארז וגם לסידור החוטים ולזרימת האוויר.. אתה גם לא צריך להזמין מחו"ל, יש הרבה ערכות סליבינג בארץ..
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים מחבר LOLכנראה לא הבנתה, אין לי חלון, אם יהיה סליבינג, לא יראו כלום בכל מקרההמולקסים נועדו לא בשביל להראות, אלא בעיקר בשביל הנוחות שיש להם לעומת המולקסים הרגילים. אני גם לא אחליף את כולםאני גם מאמין יותר בהסתרה, מאשר בסליבינג
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר אוקי אנשים!!!! החבילה ה2 הוזמנה (לצערי מה שרציתי להזמין בהתחלה נהיה לא אפשרי. מי שיודע מה היה התוכן המקורי של חבילה 2, נא לא לפרסם) הנה התוכן שלה : 5 * COOL DRIVE 6 4 * BLUE THUNDERBLADE 120mm 1 * MUSKETEER זה החומר העיקרי (והיקר :-X ) יש עוד כמה דברים קטנים שלא שווים תשומת לב החבילה אמורה להגיע לקראת סוף החודש
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים ^^^ מה זה MUSKETEER??? מאוורר? מצטער על הNOOBיות אבל אני לא PRO... לא משנה פשוט מה זה MUSKETEER.
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים וואו עכשיו הבנתי... זה יהיה אחד הפרוייקטים בארץ, שלא לדבר על הגלרייה... בהצלחה
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים למה גם קול דרייב 6 וגם מוסקטר?דרך אגב אל תצפה מהמוסקטר לנתונים אמינים, כל הביקורות מצביעות על זה שהוא תוכנן יותר ליופי מאשר לאמינות הנתונים.אבל אין מה לעשות הוא מוסיף למארז.דרך אגב אני גר באילניה משהו כמו 8 דקות מטבריה 8) גרים באיזור.
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים אוקי אנשים!!!! החבילה ה2 הוזמנה (לצערי מה שרציתי להזמין בהתחלה נהיה לא אפשרי. מי שיודע מה היה התוכן המקורי של חבילה 2, נא לא לפרסם) הנה התוכן שלה : 5 * COOL DRIVE 6 4 * BLUE THUNDERBLADE 120mm 1 * MUSKETEER זה החומר העיקרי (והיקר :-X ) יש עוד כמה דברים קטנים שלא שווים תשומת לב החבילה אמורה להגיע לקראת סוף החודש 5?!?!?
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר מתישהו אמרתי שהם ישארו בצורה המקורית?אני מחשיב את ספק האנרמקס שלי כקדוש (כל מי שיש לו ספק כזה יודע גם למה)עד שלא עוברת שנהאני לא עושה לו מודים גדולים (ויש כמה שאני רוצה לעשות)
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים אתה הולך לעשות פרויקט על חלקים מהפרויקת הקנוי נחמד מאד (לא יודע למה אבל אהבתי את התגובה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.