פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים נחמד מאוד מאוד....מה אם תמונות ? :biggthumpup: :biggthumpup: :bigglasses:
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים מחבר עדכון קטן (או: "למה לעזזל אני לא שם תמונות")אני כרגע עסוק במעבר לדירה אחרת אז הפרויקט קצת נעצר (אבל מצד שני קיבלתי משכורת והפרויקט מקבל דחיפה של 1900 בפונטציאל)אבל מצד שנימחר אני הולך לעשות כמה דברים:להזמין 2 THUNDERBLADE 120 , אחרי המון חשיבה אני לוקח אותםלארגן לעצמי את הספוג האקוסטי, אני חושב שאני אקח 2ס"מ ו4ס"מ (עובי למי שלא מבין)כמו גם אני מנסה לבנות בקר למאווררים אבל אני צריך מקום שלא שוחט אותי במחירים (כמו בטבריה)
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים מחבר עדכון קטן יש מצלמה 8) אבל מה? דוד שלי, כמו תמיד (ראו העסק עם הכוויות שהיו לי בגללו) דפוק מצלמה יש אבל הסוללה שלה מרוקנת אז המצלמה נשארת אצלי הלילה ומחר אני אקבל את המטען ממנו ככה ש... תמונות!!! (אחרי המון... המון... המון... זמן)
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים עדכון קטן יש מצלמה 8) אבל מה? דוד שלי, כמו תמיד (ראו העסק עם הכוויות שהיו לי בגללו) דפוק מצלמה יש אבל הסוללה שלה מרוקנת אז המצלמה נשארת אצלי הלילה ומחר אני אקבל את המטען ממנו ככה ש... תמונות!!! (אחרי המון... המון... המון... זמן) סבבה סוף סוף !! מגניב. ומה עם המשאבות כבר יש לך אותן ? MK-2 התחיל ?
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים מחבר המצלמה עדיין לא עובדת (הדוד בן !@%#$^ ) משאבות בקרוב (עדיין תקועות במכון תקנים) ואני מחכה גם לשני משלוחים על מנת להריץ עד הסוף את MK1 המשלוח הישראלי של המאווררים (גם כן זונות, הזמנתי לפני שבועיים ועדיין אין במלאי, אני חושב שאני מודיע על ביטול ומוצא מקום אחר) המשלוח מארה"ב (מתנה מידיד) של שלל דברים נחמדים
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים מחבר עידכון מצב על הפרויקט הפרויקט בהמתנה (מחכה ל2 חבילות) נעשה מודינג גטו בסיסי תמונות + הסברים (אין לי כוח לעשות פה סדר, הFF כבר קרס לי באמצע של הכתיבה פעמיים אז...) החלק האחורי, עם הFANMATE2 ששולט על הSF2 120 (והוא כן רץ על 5 וולט) הSONIC המאוור הקידמי, ניתן לראות את האטמי אוזניים שהפכתי לבולמי זעזועים (זול ואפקטיבי) עוד קצת SONIC הפרונט ללא כיסוי, עבר קצת הדבקה על מנת למנוע מהאבק להיכנס (מה לעשות, ללא זה הוא נראה כמו גבינה שוויצרית) הפרונט עם כיסוי הפאלם M100 שמשמש כLCD תווי כרגע (יש קצת באגים אז הוא לא בדיוק עובד) ישונה לLCD גרפי הזלמן + 2 מזרקי AS5 סילנסר 6 (אין לי את הגומי המזדיין :'( ) חלק מאוסף המאווררים שלי: שורה ראשונה 120, שניה 80, שלישית 60 בצד 70 מסך LCD 4*40 + ספק HEC 300 בתול (לא התחבר לחשמל פעם אחת ) תוכניות לביצוע * חיבור ה4*40 * הסרה של כל המתקן לHDD ושימוש בתליה בעזרת חוטים * השמה של מאוורר 120 על הסוניק וחיבור שלו למאוורר האחורי עם שרוול * הכנה של פרונט חדש * חיבור הדברים שאני עומד לקבל (תחכו ותראו) * ספוגים אקוסטים
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים קודם כול , קבל חח ואני מבין שאתה חובב שקט שאלה לי אלייך : ראיתי שקנית קירור פאסיבי של זלמן לצ'יפסט האם הוא מתאים ללא בעיות ולא מתנגש עם הכרטיס מסך שלך , ואיך הביצועים שלו
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים מחבר הוא לא מורכב מהסיבה שהוא לא מתאיםצריך להסיר שורה או שניים של סנפירים ( וזה דבר נפוץ)אני מחכה לMX1 בשביל ההתקנה של הסינקים לכרטיס מסך וNB
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים וואו, תמשיך ככה אחי!CONGRATULATIONSתמונות יפות (גם אני נראה לי הולך על הsonic tower)
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים כל הכבוד נראה שזה הולך להיות משהו מעולה תעדכן אותנו בשיפור הטמפרטורה של המעבד במיוחד כמה הוא רק עם הסוניק וכמה עם הסוניק משולב עם מאוורר ושיהיה בהצלחה בהמשך!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.