פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים מחבר קיצרהיום, יום חמישי ה24/11אני בעזריאלי מ1500 עד 1600 בערךמי שרוצה להיפגש שיבוא לטיילת חיפה
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים מחבר כנראה שאני עושה הזמנה מהירה לרגל הBLACK FRIDAY שיש בארה"ב למעוניינים: אמור להיות זמין ב: כחול, אדום, ירוק: EL Tape Stripe Bubble Light El Wire Meteor Light עוד דברים יתווספו ככל שאני אמצע עוד מכירות מעניינות
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים ווואי וואי יפה..מזה התמונה הראשונה? "EL Tape Stripe"ובכמה אתה קונה את ה"Bubble Light"?
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים סיכום של יום (אתמול):CoolDrive 6 אחד פועל כמו שצריך (אחד הדברים היותר נחמדים שיש)4 חיישני טמפ', שליטה על 3 מאווררים (+ אחד פנימי), מקום ל HD (ממש אין לי כוח להכניס את ה HD שלי פנימה), תוכנה מאוד מאוד נוחה, אפשרות לכתוב מה שבא לי בהודעה ל CoolDrive
פורסם 2005 בנובמבר 3019 שנים מחבר זהו... נמאס לי לחכות לכליםאני קונה לבד וסגרנו עניין...אז על מה לעזזל אני מדבר?היו אמורים להביא לי כלים בשביל לעשות את כל החתכים... איפה הכלים ואיפה אני....בקיצור רב... מחר אני קם ב0800 מפרק את המחשב :'( הגיע זמנוקונה מקדח כוס ( 120מ"מ), בונדו,קצת פח (אני רוצה לשים שכבה דקה של פח על הצד הקדמי והאחורי, על מנת לסגור את החורים (זה מסננת בכלל המארז הזה) ועל הפח לעשות את ה2 120 מקדימה, ו 1 מאחורה), כפתורים (אני מעביר את הכפתור הדלקה לאחור באופן זמני, עד שהשלט יהיה מוכן), מסור (אני חותך את הפאנל פלסטיק שיש לי ומעדכן אותו בשביל שיעבוד כמו שצריך)יש עוד הצעות? אני באטרף, תמיד ידעתי שצריך לסמוך רק על עצמי, אבל זה כבר היה מוגזםהוספה:אנשים, אני יודע שחלק יהיו מאוכזבים במקצתאבל אני עוד לא גמרתי!!! כל עוד המשלוחים ימשכו המודינג לא יפסק, ואולי גם אני אתחיל לקנות כלים (או אם למישהו יש כלים ורוצה לעזור תמורת תשלום סימלי או חינם... תמיד אפשר) אני גמרתי להיות תאורטיקן... הגיע הזמן להיות מעשי ולכסח את המארז הזה
פורסם 2005 בנובמבר 3019 שנים מחבר הת'ראד הזה נועד לעסוק בעניין ספציפי הלוג במוד השלם מחר בעזרת השם (רק ביטוי) אני קם ב0700 מפרק את המחשב ויורד לעיר עם המארז קונה מקדח כוס 120 קונה קצת פח (2ממ) ובשביל לכסות את חורים שיש בונדו (או משהו בסגנון) בשביל למלא דברים מעצבנים ויוצר 2 חורים ל120 מקדימה ו120 אחד מאחורה כמו גם אני מתכנן להוריד את הכלוב של הHDD והפלופי
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים 1. למה אתה צריך עוד מאווררים?2. תגיד איך ה-SonicTower? יותר טוב מהביג טייפון?
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים מחבר אנשים חזרתי מהגהנום אין לי כוח (אני אחרי 3 שעות של עבודה על המחשב) בקיצור רב חתכתי את החורים התקנתי מתקן לHDD (די יעיל אני שם לב) לצערי הפח שהיה אמור להגיע אלי לא הגיע (רק יום ראשון) אז יש לי עכשיו גטו מוד ( ) וגם שחכתי כמה חלקים בבית של אמא שלי דבר אחד שאני מוכרח לציין, הTHUNDERים שלי שקטים כנראה זה בגלל הREV המוזר שיש לי בקיצור עכשיו חיברתי אותו זריז כי אני לא יכול יותר (כמעט 48 שעות בלי מחשב) תמונות של העבודה המוכנה והנורמלית יהיו כנראה ביום ראשון לילה טוב עריכה חברה, אני עוד ער אני רוצה קצת עצות.... SONIC - באיזה שיטות אתם השתמשתם לחבר מאוורר באמצע? הפאנל הקדמי שלי - אני אשתמש בנתיים במקורים אבל חתוך... המלצות לשיטות חיתוך + איך לכסות את החור בשביל שלא יראה יותר מדי חרא אנשים... תנו עוד עצות כל מה שלדעתכם יכול לעזור ולהשפיע הזמן הוא עכשיו לידיעתכם המחשב מפורק עוד פעם ביום שבת בערב אז תמהרו נ.ב חבל רק שאני לא יכול להשתמש בMX! (הראש שלי מ שהיה אמור להביא לי יותר מחורר מגבינה שווצרית) אז אני אשתמש בAS רק ל"תקן " את הסינק של זלמן , כי עכשיו אני שם לב לכמה הסינק NB המקורי רועש + למצוא חומר מבודד ולחבר את הסילנסר
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים מחבר אנשים, לכו לת'ראד של הפורום, יש עדכון זריז למה אתה צריך חורים? עוד מאווררים אתה לא מתכנן מחשב שקט? אכן, חוץ מזה שהבליידים שיש לי שקטים מאוד (כנראה הREV המוזר שלהם) אלא שאני שם את כולם על 5~ 1. למה אתה צריך עוד מאווררים? כי אני יכול וכי אני רוצה שקט 2. תגיד איך ה-SonicTower? יותר טוב מהביג טייפון? עם הזרימת אוויר שאני מתכן נו אז כן בקיצור המחשב יהיה מוכן ומצולם ביום ראשון אחרי השינוי הסופי לרגע זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.