עבור לתוכן

שידרוג המעבד של המחשב שברשותי

Featured Replies

פורסם

טוב, אז הגיע הזמן לעשות שידרוג רציני למחשב ולהחליף את המעבד! כבר נמאס לי מהסלרון 1.7Ghz שרק בגלל שאני מפעיל Super Mario Forever או משחק באיזה משחק פלאש מגיע לרמה שבה אני יכול לזרוק את הכיריים בבית שלי ולטגן ביצה בתוך המעבד!!! -__- :bash:

אז הנה האפשרויות שלי:

יש לי כבר לוח קיים עם socket478, אז אני יכול לקנות פנטיום עם ליבת נורווד ולסגור עניין..... אך האם הוא יספיק ?

האפשרות השנייה שלי היא להחליף גם את לוח האם ולקנות AMD שבמקרה גם יותר זול... (AMD Athlon 64 3000+), אבל זה יוצא יותר יקר שגם קונים לוח אם.....

השאלה.. מה כדאי לעשות, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק או משהו אם אני קונה מעבד חדש..... אז... Any suggestions ?

תודה מראש! :) ודרך אגב, אני התלבטתי אם לשים את הדיון הזה כאן, או בפורום מפרטים, אז אם טעיתי בפורום, אני מתנצל

פורסם

אם אתה כבר משדרג מסלרון רקוב, על מנת להרגיש את ההבדל, עדיף לך לקנות כבר לוח אם חדש ומעבד של AMD64

הביצועים יהיו משמעותיים ביותר.

דבר נוסף הוא הזיכרון, האם יש לך זיכרון DDR400 ? במידה ולא לא ממש תנצל פוטנציאל רחב של לום אם חדש,

וככה שכבר זה לא ממש שידרוג אחרי שאתה קונה לום אם ומעבד, זה קניה של מחשב חדש. כי אתה מחליף גורם ליבה במחשב שזה המעבד.

פורסם

אם אתה כבר משדרג מסלרון רקוב, על מנת להרגיש את ההבדל, עדיף לך לקנות כבר לוח אם חדש ומעבד של AMD64

הביצועים יהיו משמעותיים ביותר.

דבר נוסף הוא הזיכרון, האם יש לך זיכרון DDR400 ? במידה ולא לא ממש תנצל פוטנציאל רחב של לום אם חדש,

וככה שכבר זה לא ממש שידרוג אחרי שאתה קונה לום אם ומעבד, זה קניה של מחשב חדש. כי אתה מחליף גורם ליבה במחשב שזה המעבד.

זה ברור שכל שהוא ישדרג יותר דברים , יהיה הבדל יותר גדול בביצועים, אבל אם הוא לא יכול אז זה לא יעזור גם אם תגיד לא. הקיצר פותח התרד תגיד מה התקציב לשדרוג ונגיד מה כדאי לעשות

פורסם

כל פנטיום 4 עם HT יתן לך שיפור ענק בעבודה של המחשב.

אבל איזה לוח יש לך וכמה זיכרון יש במחשב שלך?

פורסם
  • מחבר

אוקיי, התקציב שלי די נמוך משהו כמו... 1000-1200 ש"ח והלוח אם שברשותי הוא P4S533-VM של Asus

לגבי הזיכרון, יש לי 512MB פיזית אבל 32 מהם משותפים לכרטיס המסך הפנימי העלוב שברשותי :(

פורסם

בלי שתשים כרטיס מסך נורמלי יותר המערכת תשאר די איטית.

שים לב שהלוח תומך ב northwood עם באס של 533MHz בלבד!

פורסם
  • מחבר

כן, אני בהחלט מודע לכך..... אבל מצד שני יש את הצד הפיננסי ואני בסה"כ תלמיד בתיכון ואין לי עבודה קבועה או משהו... אז זה יהיה אמ, קשה (בלשון המעטה) להשקיע סכום כזה של כסף...

פורסם

אין לך הרבה אפשרויות...

אין יותר P4 עם באס 533 בחנויות.

תחפש אחד יד שניה....

בכל מקרה, 2.55GHZ יתן לך שיפור אדיר בביצועים אבל כדאי להוסיף גם כרטיס מסך נורמלי.

קנה RADEON9800PRO גם כן יד שניה באיזה 600 ש"ח

אז יהיה לך מחשב בסדר גמור

פורסם
  • מחבר

אני די משוכנע שיש דווקא חנויות שמוכרות מעבדים כאלה תקנו אותי אם אני טועה... אני חושב שראיתי אחד בעמוד המעבדים של KSP...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים