עבור לתוכן

עברית ב win98SE

Featured Replies

פורסם

התקנתי לאחרונה ווינדוס 98 SE באנגלית. כפי שאתם רואים אני מסוגל לכתוב בעברית לפחות בדפדפן , אבל ברוב התוכנות העברית לא ממש עובדת טוב... באוטלוק אקספרס אני רואה רק סימנים מוזרים במקום עברית , ובאיסיקיו העברית הפוכה לחלוטין. את התמיכה המעטה שיש לי כאן לעברית הצלחתי להתקין מאתר windows update. פרט לזה את כל הצעדים האלה כבר ביצעתי:

לוח הבקרה - הגדרות איזוריות - בחרתי עברית.

לוח הבקרה - מקלדות - בחירת הטאב של "שפה" - הוספתי מקלדת עברית. משום מה אני לא יכול לבחור אותה בתור ברירת מחדל. כשאני מנסה אני מקבל את ההודעה הבאה:

windows could not change the default language because it does not match the character set (code page) that your computer is currently using. Choose another language.

מישהו אמר לי גם להתקין משהו שהוסיף לי מקלדת מסוג hebrew asdf ,אבל זה רק גרם לכך שאני לא אוכל לכתוב עברית בכלל... לקח לי בערך חצי שעה להסיר את זה...

אני לא יודע מה עשיתי לא בסדר ,אבל אני מניח שחסר לי משהו חשוב בגלל ההודעה הזו על missing character set.

מקווה שתוכלו לעזור,

בר.

פורסם

אני מכיר את הבעיה,ואין מה לעשות נגד זה חוץ מהתקין ווינדוס בעיברית אני נסיתי הכל (על ווינדוס xp)ותמיד התוכנות ועוד כמה דברים יהיו בג'יבריש

יכול להיות שיש פתרונות שאני לא מכיר,אם משהו מכיר אני ישמח לשמוע

פורסם

ב-XP אפשר לפתור את הבעיה, ב-98 אין פיתרון מלבד להתקין גירסא בעיברית או לפחות את הגרסא ה-ENABLED.

פורסם

סתם לידע כללי,איך פוטרים את הבעיה בxp?

פורסם
  • מחבר

וואו תודה על התגובות המהירות... הפורום הכי מהיר שהייתי בו.

אם אכן אתם צודקים אני אחפש גרסה בעברית.

בכל מקרה ,לבחור שרצה לדעת איך פותרים את הבעיה בXP:

התחל - הגדרות - לוח הבקרה - הגדרות שפה ומיקום (אם זה התרגום הנכון...) , ואתה צריך לסמן שם איפשהו V על שפות מימין לשמאל. הוא יבקש להפעיל מחדש , ולאחר מכן תוכל לבחור עברית כשפה ברירת מחדל.

הלוואי שזה היה ככה גם ב 98.

תודה לכולם,

בר.

פורסם

אם לא תמצא גירסא ל-98 בעברית תשלח לי הודעה פרטית אולי אוכל לסדר לך אחת (בחינם... :) ).

פורסם

התחל - הגדרות - לוח הבקרה - הגדרות שפה ומיקום (אם זה התרגום הנכון...) , ואתה צריך לסמן שם איפשהו V על שפות מימין לשמאל. הוא יבקש להפעיל מחדש , ולאחר מכן תוכל לבחור עברית כשפה ברירת מחדל.

הלוואי שזה היה ככה גם ב 98.

אבל אחרי זה יש עדיין תוכנות בעיברית שרואים שם רק ג'יבריש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים