עבור לתוכן

ראשי דרמל להכנת בלוק מים

Featured Replies

פורסם

אני בונה בלוק מים והכלי היחיד שיש לי גישה אליו בשביל לעשות את זה זה דרמל

אני מתכוון לקנות את ראשים 193 ו9904 לפי מה שהבנתי מהת'רד שבסטיקי הם יהיו טובים

רציתי לשאול - האם החיתוך איתם יהיה מדויק? וכמה עולה כל ראש בערך?

פורסם

כעיקרון אני ראיתי שראשים מטונגסטן לא זוכר את המספר אבל בדיוק כמו שלי עולים בסביבות 40-50 שקלים..

אבל את שלי קיבלתי בחינם :P(תמונות מצורפות - הם אלה היותר מלוכלכים ושעל אחד מהם יש שאריות של פרספX...)

[attachment deleted by admin]

פורסם

אחי אני לא בטוח אם זאת הדרך הנכונה והכי יעילה אבל אם יש לך בטחון וראית אנשים שהצליחו אני ממליץ לך להסתכל בפיסי ספוט יש מאמר על קירור מים ומוקדש לו חלק נכבד על בלוק מה הצורות המתאימות מה הדרכים איזה חומרים וכל הדברים האלה

פורסם
  • מחבר

אולי זאת לא הדרך הכי יעילה

אבל בשבילי זאת הדרך היחידה אז אין מה להפסיד...

תודה DIMAX

פורסם

אחי אני לא בטוח אם זאת הדרך הנכונה והכי יעילה אבל אם יש לך בטחון וראית אנשים שהצליחו אני ממליץ לך להסתכל בפיסי ספוט יש מאמר על קירור מים ומוקדש לו חלק נכבד על בלוק מה הצורות המתאימות מה הדרכים איזה חומרים וכל הדברים האלה

אתה יכול להביא בבקשה קישור למאמר ::)

לא הצלחתי למצוא אותו... תודה :silly:

פורסם

יש עוד דרכים

אחת יותר קלה אבל פחות יפה (אולי יותר יפה תלוי איזה כישורים יש לך בדרמל)

והשניה יותר יפה יותר קצרה אבל קצת מסובכת להבנה

1. אתה יכול לקחת בלוק נחושת ועם מקדחה (עדיף קבועה) לעשו חור ליד חור בצורה שתירצה (צורת M או N אולי) זה לא הכי יפה אבל מהיר ועושה את העבודה

ואם תירצה שזה יצא ממש יפה תעשה נגיעות עם הדרמל לתוצאה יותר יפה

2. את השיטה השניה עדיין לא הבנתי לגמרי...

לוקחים שלוש חתיכות נחושת (או שתיים אם אתה רוצה מכסה מפרספקט)

לקוחים חתיכה לאמצע חותכים עם ג'גסו או מסור מתכת לפי הצורה שאתה רוצה מצפים את הצד התחתון עם בדיל ואת הצד העליון של החתיכה השניה גם בבדיל

שמים אחד על השני (שבדיל באותו כיוון) ואז על כיריים למשך שעה וזה אמור ליצור אטימה...

אני לא סגור על הדיוק של השיטות אבל אם אתה רוצה אתה יכול להבין מפה אם אתה רוצה

http://www.zfz.com/

בצד ימין הפרויקטים שלו. בפרויקט של הכרטיס מסך זה השיטה הראשונה ובפרויקט של הכונן קשיח זה השיטה השניה

בהצלחה

פורסם

זה דיי קל לדבר שיש לך מחרטה...

אתה יודע מזה להתחיל לעשות חור ליד חור כשאין לך "סטנד" למקדחה?

אם אין לו סטנד אני מציע שיעשה את זה עם דרמל (דסקיות חיתוך)

ואם גם זה בעיה אז לך לחרט בתל אביב, איזור קיבוץ גלויות רחוב גולום. אני מאמין שזה יעלה לך בסביסבת ה-80 שקל.. לבלוק.

פורסם
  • מחבר

אמרו לי שלתת לחרט לעשות לי את זה יעלה 200-300 ש"ח, אתה בטוח שהוא יקח בסביבות ה80?

אני רוצה להכין בלוק דומה לביגווטר (תמונה למטה)

אחד שהכין בלוק עם דרמל אמר לי לעשות תעלות עם דיסק יהלום, אבל עם איזה ראש כדאי לי לעשות את הצדדים?

פורסם

את הצדדים? אתה מוכן להראות לי עם חץ איזה צדדים ?

אמממ 200-300 שקל? אני לא חושב.

כנראה החרט הזה קצת חגג על מי ששילם לו.

לך לתל אביב, איזור קיבוץ גלויות, רחוב גולום. יש שם מספיק חרטים שלא יקחו לך 300 שקל.

שים לך בתמונה ששמת, לגומיות, אתה צריך להתחיל לחרוץ תעלות מדוייקת (עם דרמל :\ ) שהוגמייה תיכנס בול לתעלה, שלא תיהיה לך נזילה

תחשוב על זה..

אני חושב שאם אין לך מחרטה תרד מהרעיון.

פורסם

יש עוד דרכים

אחת יותר קלה אבל פחות יפה (אולי יותר יפה תלוי איזה כישורים יש לך בדרמל)

והשניה יותר יפה יותר קצרה אבל קצת מסובכת להבנה

1. אתה יכול לקחת בלוק נחושת ועם מקדחה (עדיף קבועה) לעשו חור ליד חור בצורה שתירצה (צורת M או N אולי) זה לא הכי יפה אבל מהיר ועושה את העבודה

ואם תירצה שזה יצא ממש יפה תעשה נגיעות עם הדרמל לתוצאה יותר יפה

2. את השיטה השניה עדיין לא הבנתי לגמרי...

לוקחים שלוש חתיכות נחושת (או שתיים אם אתה רוצה מכסה מפרספקט)

לקוחים חתיכה לאמצע חותכים עם ג'גסו או מסור מתכת לפי הצורה שאתה רוצה מצפים את הצד התחתון עם בדיל ואת הצד העליון של החתיכה השניה גם בבדיל

שמים אחד על השני (שבדיל באותו כיוון) ואז על כיריים למשך שעה וזה אמור ליצור אטימה...

אני לא סגור על הדיוק של השיטות אבל אם אתה רוצה אתה יכול להבין מפה אם אתה רוצה

http://www.zfz.com/

בצד ימין הפרויקטים שלו. בפרויקט של הכרטיס מסך זה השיטה הראשונה ובפרויקט של הכונן קשיח זה השיטה השניה

בהצלחה

תודה על האתר אבל רוב הדברים נראים לא ממש אפשריים אפילו אם יש לך סטנד למקדחה..

(יש לי אבל לא נראה לי שאני יכול לעשות משהו מזה..) :nono: (ועם סטנד ומקדחה רגילה אפשר לעשות משהו או שצריך משהו יותר רציני?)

לא הבנתי איך הוא עשה את הבלוק עם ה4 יציאות? צורה מוזרה..  ???

ובאיזה ראש הוא משתמש כדי לחתוך את הבלוקים?

פורסם
  • מחבר

כן זה קצת קשה עם דרמל, אבל אבא שלי מביא לי נחושת בחינם (שאריות של מפעלים) אז למה לא לנסות? מקסימום אני אלך לחרט

תודה על העזרה..

סימנתי לך את הצדדים:

פורסם

אם אתה רוצה לנסות אז למה לא..

אבל שוב, אני לא חושב שזה אפשר עם דרמל .. תחשוב על זה שמחרטה נשארת בגובה אחיד כל הזמן, אם דרמל, הייד שלך לא יכול לשמור על גובה אחיד. יהיו לך הפרשיי גבהים באיזורים החרוטים, ואני לא יודע מה ההשלכות של זה על הזרמים.., זה עלול להיות מסוכן..

פורסם

תודה על האתר אבל רוב הדברים נראים לא ממש אפשריים אפילו אם יש לך סטנד למקדחה..

(יש לי אבל לא נראה לי שאני יכול לעשות משהו מזה..) :nono: (ועם סטנד ומקדחה רגילה אפשר לעשות משהו או שצריך משהו יותר רציני?)

לא הבנתי איך הוא עשה את הבלוק עם ה4 יציאות? צורה מוזרה.. ???

ובאיזה ראש הוא משתמש כדי לחתוך את הבלוקים?

אתה צריך נגישות למחרטה ומכונת כרסומת כי רוב העבודה נעשת במוכנת הכרסומת אתה צריך ראשיי כירסום מקדחים ואת שאר הכלים אם תמצא מקום שיש לך נגישות למכונות אלה שיחקתה אותה :cool2:

פורסם

אתה צריך נגישות למחרטה ומכונת כרסומת כי רוב העבודה נעשת  במוכנת הכרסומת אתה צריך  ראשיי  כירסום מקדחים  ואת שאר הכלים  אם תמצא מקום שיש לך נגישות  למכונות אלה שיחקתה אותה  :cool2: 

תודה :)

(נראה מה נוכל לסדר... :cool2:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים