פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים איך עשית את הסליבינג?האם זו ערכה מיוחדת? אם כן איזו?האם היה קשה לעשות את זה?
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים ערכה שקוראים לה "איזולורבנד בצבע אדום", הוא פשוט ליפף את החוטים ביחד...ממש קל לעשות את זה..
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים ערכה שקוראים לה "איזולורבנד בצבע אדום", הוא פשוט ליפף את החוטים ביחד...ממש קל לעשות את זה..חח לא שמתי לב שזה איזולירבנדצפו ממני לעשות אותו דבר גם כן בקרוב
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים חחח אחי שמע גם אני רניתי מארז כזה לנפי כמה זמןוסתכל איפה שמכניסים את החוטים של המקלדת והעכבר וזה אז ראיתי שם שהוצאתה את הברזלחחחח גם אני כי זה לא היה מתאים
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים חחח אחי שמע גם אני רניתי מארז כזה לנפי כמה זמן וסתכל איפה שמכניסים את החוטים של המקלדת והעכבר וזה אז ראיתי שם שהוצאתה את הברזל חחחח גם אני כי זה לא היה מתאים
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים חח לא שמתי לב שזה איזולירבנדצפו ממני לעשות אותו דבר גם כן בקרובאם אתה מתכון לעשות את אותו הדבר, אני מציע לך להמיס טיפה את האיזולירבנד בסוף הליפוף. כדי שאחרי מספר חודשים זה לא יתפרק לך (מהאבק והכל הדבק נחלש..)ולבסוף גם שים אזיקונים על הקצוות..
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים מחבר אם אתה מתכון לעשות את אותו הדבר, אני מציע לך להמיס טיפה את האיזולירבנד בסוף הליפוף. כדי שאחרי מספר חודשים זה לא יתפרק לך (מהאבק והכל הדבק נחלש..)ולבסוף גם שים אזיקונים על הקצוות..אני שמתי אזיקונים על הסליבינג הקודם וזה לא היה נוח כאשר הייתי צריך לסדר כי כל פעם קיבלתי דקירה מהקצה של האזיקון..
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר עדכון.. החלטתי להעביר את המארז גם מודינג אמיתי ולא קנוי.. בינתיים שייפתי את הגג וצבעתי את הגג ואת הפאנלים האדומים מקדימה.. תמונות: עריכה: למי שלא הבין למה הגג היה שחור,מפני שהגג היה מלא שריטות וקילופים של הצבע המקורי... אשמח לקבל הצעות ....
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר תחליף את הלדים בפרונט לצבע אדוםלהפך,אני חושב שלדים כחולים משתלבים הרבה יותר יפה עם צבע שחור..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.