עבור לתוכן

שדרוג המעבד ל 2800+ האם כדאי?

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד את'לון XP 2500+ ויש לי הזדמנות (בתוספת תשלום ) לשדרג אותו ל 2800+ האם כדאי לי ? האם תהיה קפיצה משמעותית בביצועים? ואם כן כמה כדאי לי להוסיף על ה 2500 כדי לשדרג.

פורסם

כמה כסף יש לך לשדרג? מה המערכת הנוכחית שלך ? והאם אתה מעוניין לשדרג רק את המעבד?

פורסם
  • מחבר

המערכת שלי מתוארת בחתימה. בינתיים עוד לא דיברתי איתו על כסף אבל אני שואל מבחינת ביצועים האם כדאי?

פורסם

להחליף ל Athlon XP 2800?

לא שווה.. שיפור מזערי ולא מורגש

פורסם

כבר לא מייצרים אטלון XP, בטח מדובר בסמפרון 2800.

פורסם
  • מחבר

שאני אומר אתלון 2800 אז אני מתכוון למה שאני אומר!

פורסם

לא עדיף אם כבר לעשות OC למעבד הנוכחי ?

פורסם

כבר לא מייצרים אטלון XP, בטח מדובר בסמפרון 2800.

הוא דיבר על משומש או אחד שאיכשהו נשאר במלאי.

בכל מקרה אם הוא יחליף לך בחינם אז סבבה ,אם לא אני לא רואה סיבה לשים כסף על שדרוג שלא ממש יניב לך ביצועים.

פורסם
  • מחבר

מדובר כנראה על בסביבות 100 - 150 ש"ח, האם כדאי?

הלוח אם שלי לא ממש בנוי ל OC וגם אין לי את הקירור המתאים לכן כרגע OC לא בא בחשבון

פורסם

גם 50שקל לא שווה ההפרש הזה, הייתי הולך בכיוון אוברקלוק, הלוח שלך לא רע בכלל לאוברקלוק, תשקיע את ה100-150שקל האלו בקירור אם המעבד שלך ישן(וככה נראה לי) יענו מהבאטונים הראשונים אז יש סיכוי שהמכפלה שלו פתוחה וככה תוכל לעשות לו אוברקלוק חבל"ז...

פורסם
  • מחבר

איך אני בודק את גרסת המעבד - ייצור שנה סטפינג וכו' כדי לדעת על יכולות ה OC שלו?

פורסם

בשביל STEPPING אתה יכול להשתמש תוכנה כמו OCZ, בשביל לדעת את שבוע הייצור שלו, אתה צריך להוריד את הקירור מעליו ולראות מה רשום שם...

פורסם

בשביל STEPPING אתה יכול להשתמש תוכנה כמו OCZ, בשביל לדעת את שבוע הייצור שלו, אתה צריך להוריד את הקירור מעליו ולראות מה רשום שם...

אני מניח שהוא מתכוון ל CPU-Z

פורסם

אכן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים