עבור לתוכן

בעייה מוזרה - תהליך שמנצל 50% מכוח המעבד

Featured Replies

פורסם

לאחרונה אני נתקל בתופעה מוזרה שאני לא מצליח לעלות על הגורם:

אחרי כמה זמן שהמחשב עובד פתאום איזשהו תהליך מתחיל להשתמש בכ50% מכוח המעבד ופשוט לא מפסיק

התהליך נקרא SYSTEM (מן הסתם חלק ממערכת ההפעלה XP) ופשוט פועל ברקע ואוכל חצי מכוח המעבד אפילו שהמחשב לא מבצע שום פעולה נראית לעין

הדבר הראשון שעלה לי בראש הוא כמובן איזשהו סוס טרויאני או MALWARE אחר אז הרצתי סריקות ב5 תוכנות שונות לגילוי רוגלות והכל בסדר

אפילו הרצתי את HIJACKTHIS ניתחתי את הלוג ב www.hijackthis.de והסרתי את כל מה שהיה חשוד או מיותר

וזה עדיין קורה.

הבעייה נפתרת לאחר הפעלה מחדש אבל חוזרת אחרי כמה דקות\שעות ומאלצת אותי לעשות עוד פעם REBOOT

עקב השימוש הקבוע בחצי מכוח המעבד הוא נורא מתחממם (55-60 מעלות p4 3.0ghz prescott) ומאט את העבודה

יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך מטפלים בזה?

פורסם

תשנה בבקשה את הכותרת של השאלה למשהו כמו: "בעיה עם תהליך שמנצל את כל המעבד".

איזה אנטי וירוס יש לך?

פורסם
  • מחבר

MCAFEE 2005

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב זה נושא ישן וגם הקפצה, אבל למקרה שיש עוד אנשים עם הבעייה הזאת אני שמח לבשר שפתרתי אותה סופית, הפתרון הגיע מכיוון

מפתיע שלא חשבתי עליו בכלל , ,מסתבר שזאת בעייה שהמון אנשים סובלים ממנה ומקור הבעייה הוא בדרייברים של הUSB בXP , בלי

להכנס יותר מידי לפרטים , כל מה שצריך לעשות הוא להוציא כל התקן USB שלא חיוני\בשימוש, היו לי 2 כבלים שהיו מחוברים קבוע למחשב אבל

לא למכשירים (נגן MP ומצלמה דיגיטלית) , ואחרי שהוצאתי אותם הבעייה נעלמה כלא הייתה ולא חזרה כבר שבועיים ;D

אגב, חלק מהבעייה היה שאחרי שהתופעה מתחילה הווינדוס נתקע בזמן הריסט ואף פעם לא עושה ריסט חלק

אבל כאמור זה נפתר בעקבות הוצאת ההתקנים , מקווה שזה יעזור לאחרים .

פורסם

אכן מוזרות דרכי המחשב... בגלל זה למרבית הבעיות התכניות שאנשים רושמים פה (וגם כאלו שקשורות בפורום WINDOWS לתקיעות), קשה מאוד לענות בלי לשבת מול המחשב עצמו ולבחון את הדברים (כולל לנסות דברים מוזרים כאלו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים