פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים כמו שאמרתי פעם , אני חדש בעסק ואני רוצה לעשות מודינג למארז... ראיתי את האפשרות של הסליבים, אפשרות נחמדה מאוד והייתי רוצה ללכת על זה.מישהו יכול להסביר איך שמים ?
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים אתה עוטף את הכבלים של הספק וכו בכבל סליבינג ואז סוגר עליהם בקצוות ולאורך הכבל עם אזיקונים או מחמם אותם אם זה כבל שמתכווץ בחימום אא וזהו ;D
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים כן אבל זה די מבאס לשבת ולפרק את כל המולקסים ובמיוחד את החיבור הגדול של הספק ללוח אם שברח לי איך קוראים לופעם חשבתם איזה גאוני זה יהיה סליבינג עם כזה ריצ רצ או תיק תקים כאלה או משהו דומה
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים אני עשיתי בצורה שונה אם יש לכם ידע האלקטרוניקה אפילו בסיסי, מנתקים את הכבלים מהספק, ואז לא צריך לפרק את ה 12V ואת הATX... בהצלחה כמובן לרשום איפה ואיך הכל כדי לא להתבלבל ... אם זה ספק מקצועי עדיף לפרק חיבורים ולא את הספק
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים הנה הסבר קטן http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=modding-prod3.phpכן אבל זה די מבאס לשבת ולפרק את כל המולקסים ובמיוחד את החיבור הגדול של הספק ללוח אם שברח לי איך קוראים לופעם חשבתם איזה גאוני זה יהיה סליבינג עם כזה ריצ רצ או תיק תקים כאלה או משהו דומה אבל אז הוא יהיה יותר יקר ויותר רפוי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.