פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים אוקי היום הרצתי בדיקה מקיפה סריקה עםspybot מעודכןavg 7 מעודכן ad were se 1.6 מעודכןhighjackthis בדיקת לוגים ב firewall של הכרטיס רשת וניקוי בדיקת לוגים של הראוטר וניקוי esay cleaner למחוק את כול הזבלקיצר עשיתי הכול אין שום דבר המחשב נקי הכול ניקתיאני מריץ תספי בוט נותן לו עידכון וסורקוהוא מוצא לי dso exploit 5 ערכים ברגסטרי קיצר עשיתי לו fix selcted problames והוא תיקן את זה עשיית imunmzie גם ואז כיבתי תמחשב היום ליתר בטחון שוב סרקתי ושוב זה מצא לי לפי מה שקראתי פהhttp://www.greymagic.com/security/advisories/gm001-ie/זה אקספלויט ל ie אבל אני בכלל משתמש ב firefox מה עושים ?
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים לא עושים שום דבר.הבעיה שספייבוט מצביע עליה היא פירצת אבטחה שקיימת במערכות WINDOWS XP לא מעודכנות והוא רק רוצה להביא את זה לתשומת ליבך. באתר של ספייבוט מצויין שמי שהוריד את הSP2 ואת עידכוני האבטחה השוטפים שיצאו לפניה יכול להירגע כי הוא בעצם מוגן.גם אצלי במערכת זה הופיע ונעלם - אל תדאג ותמשיך לעבוד כרגיל.
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים תראה, אם אתה משתמש ב FF, ולא ב IE, אז הסבירות שמישהו ישתמש בזה נמוכה, אבל אם זה משהו שחוזר כל פעם שאתה מפעיל את המחשב זה משהו מחשיד שכדאי לבדוק (וגם תמיד כדאי לעשות WINDOWS UPDATE, גם מעבר ל SP2 יש פרצות חדשות ל IE כל הזמן)..
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים אני עם הכול מודעכן ויש לי sp2 אז אני בסדר? כן - נכון לעכשיו, אי אפשר לנצל את הפירצה הזאת במחשב שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.