פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים קניתי קטודה ומשום מה היא באה עם ספיקר, למה הוא משמש????ועוד משהו:עשיתי חורים בלוח הקידמי של המארז (בשיטה פרימיטיבית ביותר) כדי לשים שם מאוורר ואז נזכרתי שאין לי איך לחתוך חלון עגול, כי אין לי דרמל ואין לי מקדח כוסאיך בכל זאת אפשר לחתוך חלון ? ? ?תודה !
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים קניתי קטודה ומשום מה היא באה עם ספיקר, למה הוא משמש????ועוד משהו:עשיתי חורים בלוח הקידמי של המארז (בשיטה פרימיטיבית ביותר) כדי לשים שם מאוורר ואז נזכרתי שאין לי איך לחתוך חלון עגול, כי אין לי דרמל ואין לי מקדח כוסאיך בכל זאת אפשר לחתוך חלון ? ? ?תודה !מספרי פח,אבל קח בחשבון שהפח יכול להתעקם
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים מחבר זאת קטודה שעוצמת משתנה לפי עוצמת הבאסים או כל דבר חחר שתבחראני לא בטוח, יש לי בה פוטנציומטר והוא לא משפיע על העוצמה
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים ה"ספיקר" הזה כחול?אם כן אז זה כמו שאמרו פה , זה מפעיל את הקטודה לפי עוצמת הקול כך שזה יהבהב לך לפי קצב המוזיקה והבסים..לא הבנתי , אתה רוצה לעשות חור עגול או מרובע.?
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים הפונציומטר, הוא מכוון את קצב ההבהוב של הקטודה, ככה זה גם אצלי, לפי עוצמת הרעש הקטודה מהבהבת.
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים הוא מכוון את קצב ההבהוב של הקטודה, ככה זה גם אצלי, יותר נכון את הרגישות וד"א תתחדש כמה תמונות לא יזיקו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.