עבור לתוכן

SLI X16

Featured Replies

פורסם

חברה,

ראיתי באתר את הלוח SLI X16 ... מה אתם אומרים לחכות טיפה או לקנות כבר את הלוח שהייתי אמור לקנות (Asus a8n sli premium(

מה עושים ?:\

בתודה מראש

פורסם

אף אחד לא יכול להביע דיעה ולומר לך אם לחכות או לא מבלי לקרוא קצת מבחני ביצועים - כרגע אין מבחני ביצועים ברשת בכלל ואי אפשר להגיד לך מתי יהיו. זה יכול להיות השבוע, שבוע הבא או אפילו בסוף הקיץ. אם אתה לא כל-כך לחוץ מבחינת רכישת המחשב החדש אז כל מה שאתה יכול לעשות זה לחכות בסובלנות שמבחני ביצועים יצוצו ברשת.

פורסם
  • מחבר

אוקעי תודה בכול מקרה גבר =]

פורסם

דווקא את הלוח הזה???

טוב בכל מקרה כשתקנה אותו תבקש מהחנות איזה מאוורר או שניים ספייר שיהיו לך להחלפה כשהמאוורר של הגשר הצפוני שלך יתחיל להרעיש\יפסיק לעבוד ;D

במחיר כזה יש אלטרנטיבות הרבה יותר טובות.

פורסם

הלוח הזה עם קירור פסיבי לצ'יפסט

פורסם

דווקא את הלוח הזה???

טוב בכל מקרה כשתקנה אותו תבקש מהחנות איזה מאוורר או שניים ספייר שיהיו לך להחלפה כשהמאוורר של הגשר הצפוני שלך יתחיל להרעיש\יפסיק לעבוד  ;D

במחיר כזה יש אלטרנטיבות הרבה יותר טובות.

קצת שטויות אמרת פה

כי הוא נראה ככה

מאווררים הם אכן לא הצד החזק שלו

אולי כי אין לו

פורסם

^^^

:silly:

אף אחד לא יכול להביע דיעה ולומר לך אם לחכות או לא מבלי לקרוא קצת מבחני ביצועים - כרגע אין מבחני ביצועים ברשת בכלל ואי אפשר להגיד לך מתי יהיו. זה יכול להיות השבוע, שבוע הבא או אפילו בסוף הקיץ. אם אתה לא כל-כך לחוץ מבחינת רכישת המחשב החדש אז כל מה שאתה יכול לעשות זה לחכות בסובלנות שמבחני ביצועים יצוצו ברשת.

אם אני לא טועה הוא כתב שהוא סוגר את ההצעה "מחר" אז אני חושב שזה די לחוץ

פורסם

^^^

:silly:אם אני לא טועה הוא כתב שהוא סוגר את ההצעה "מחר" אז אני חושב שזה די לחוץ

אני מציע לך לקרוא שוב פעם אתה מה שכתבתי. לחפש באינטרנט ביקורות או כל מידע רציני אחר שמשווה בין ערכת השבבים החדשה לישנה ולשאול את עצמך אם התגובה שלך הייתה במקום.

זה מצחיק, כי אח"כ אתם בוכים שיש פה ספאם בפורום. מבחינתי התגובה שלך היא ספאם לא פחות ולא יותר - היא לא תרמה לדיון עצמה ואפילו לא קשורה לשאלה של הבחור.

טוב נו, ככה זה במדינה שבו כולם רוצים להיות "מנהלי עבודה". כל אחד רוצה לדבר כדי שהוא יוכל להגיד שהוא אמר משהו, גם אם זה לא קשור לנושא.

למה אתה אומר שאין ביקורת הנה אחת

http://www.extremetech.com/article2/0,1697,1845014,00.asp

לדעתי זו ביקורת שטחית למדי [שים לב למעבדים, למשל]. צריך לחכות לעוד ביקורות וכמובן לביקורות רציניות יותר. לעולם, אסור לקבל החלטה על סמך חוות דעת אחת.

פורסם
  • מחבר

חחח חברה עזבו, אני הולך על ה-Fatal1ty AN8 SLI של אביט :]

ואני קונה אותו שבוע הבא * :]

פורסם

אני מציע לך לקרוא שוב פעם אתה מה שכתבתי. לחפש באינטרנט ביקורות או כל מידע רציני אחר שמשווה בין ערכת השבבים החדשה לישנה ולשאול את עצמך אם התגובה שלך הייתה במקום.

זה מצחיק, כי אח"כ אתם בוכים שיש פה ספאם בפורום. מבחינתי התגובה שלך היא ספאם לא פחות ולא יותר - היא לא תרמה לדיון עצמה ואפילו לא קשורה לשאלה של הבחור.

טוב נו, ככה זה במדינה שבו כולם רוצים להיות "מנהלי עבודה". כל אחד רוצה לדבר כדי שהוא יוכל להגיד שהוא אמר משהו, גם אם זה לא קשור לנושא.

לדעתי זו ביקורת שטחית למדי [שים לב למעבדים, למשל]. צריך לחכות לעוד ביקורות וכמובן לביקורות רציניות יותר. לעולם, אסור לקבל החלטה על סמך חוות דעת אחת.

א. קראתי את מה שכתבת

ב.ובתוך מה שכתבת כתוב" אם אתה לא כל כך לחוץ" ואז פשוט הערתי שמה יכול להיות יותר לחוץ מקנייה שאמרוה להתבצע למחרת(תשובה: קנייה שמתבצעת היום)

פורסם

היום,מחר,זה לא שהוא יכול ללכת כרגע ולקנות לוח SLI 16X

ובטוח שלא בארץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים