פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים אוקי כולם ! קבלו זה המארז שלי עכשיו שקיבלתי אותו היה בו מאורר אחד ציבועני מוציא אוויר קיצר הפכתי אותו שכניס אוויר אחרי זה יש מאוורר בצד שגם מוציא אוויר ויש לו שרוול למעבד קיצר שמעתי שהשרוול הזה לא טוב כי הוא חוסם זרימת אוויר וככה אז העפתי אותו והפכתי תמאורר שיכניס אוויר עכשיו הוספתי מאורר אחורי במארז שיוציא אוויר וסידרתי חוטים וככה הכול יפה מסודר ויפופי היום הכנתי סידירום נסתר כי הכונן dvd היה שחור אז הכנתי לו cd room נסתר יפה כזה שנראה כאילו אין כונן ושלוחצים על הפלסטיק יוצא המגש בקרוב אני הולך להחליף קירורים למעבד וכרטיס מסך ולהתחיל באובר קלוק עכשיו אני חושב לעשות כדי שהיה יפה אבל חלון = צד אחד מלספטיק שמעביר גרוע חום = טמפ יותר גבהות = פחות אובר קלוק טוב לא? אז מה אתם אומרים בנוגע לזה ? ויש לכם עוד רעיונות בקשר למוד האם ניתן להוסיף עוד משהו ?
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים תעשה משהו בגג + מאוררתוסיף תאורה למחשב יש כול מיני דבריםבנוגע לחלון אני לא חושב שזה בכלל מפריע לoc ממש לא!(אין קשר)
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים יש לך אפשרות להעלות עוד כמה תמונות של המארז מזוויות שונות.. תמונות שרואים את כל המארז..שתיהיה לי תמונה כללית אני יוכל להציע לך רעיונות בסקיצה 3D..
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים מחבר זה מארז גנר'י wanna B tt או משוה שעלה לי 100 שקל O_o רק הקדימה שלו מיוחד השאר פשוט מארז רגיל בצבע כסוף עם חור בצד וחור מאחור הנה תמונה אם לא רואים http://img318.imageshack.us/img318/7246/skiz3ar.jpg
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים בקרוב אני הולך להחליף קירורים למעבד וכרטיס מסךולהתחיל באובר קלוקעכשיו אני חושב לעשות כדי שהיה יפהאבל חלון = צד אחד מלספטיק שמעביר גרוע חום = טמפ יותר גבהות = פחות אובר קלוק טוב לא?אין קשר ......תעשה חלון, חורי אירור נוספים תוריד את הגרילים שים תאורה ושאר ירקות ויש לך מארז יפה
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים מחבר אוקי עכשיו שאלה בקשר להכנת חלון!פעם שעברה שהכנית חלון לקחתי דיסק וחכתי מלבן בתוך המארז שמתי סילקון על הפרספקרט ויצא כזה עם מרווח בין הברזל לפרספקט יענו הברזל בלט מהפרספקט אז איך עושים חלון כזה עם גומיות שהם שווים ? מאיפה אני משיג תגומיות האלה ?
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים קודם כל אתה גם יכול לחבר את הפרספקס עם ברגיםאתה בטח מחפש גומי h תחפש אצל זגגים
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים מחבר למה אתה מתכון מדוד טוב טוב את הפרספקט ? אם הדלת היא 40x60 אז אני לוקח פרספרט בגודל של כדאי שישאר מקום שיתפס 30x50
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.