פורסם 2002 באוגוסט 223 שנים חבר שלי רוצה לקנות צורב חדש והוא מתלבט בין SAMSUNG 40X10X40 ל-LITEON 40X12X48 הסמסונג עולה 600 ולייטאון 500 מבחינת איכות מה טוב יותר?10X
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים אני לא יודע מאיפה אנשים שמעו דברים טובים על BenQ - הדבר היחידי הטוב ששמעתי עליהם זה לגבי הDVD שלהם, וזה רק באתר אחד שנקרא techno.co.il, שלדעתי כל הבדיקות שלהם שם מוטלות בספק כי התוצאות שלהם היו היחידות להיות שונות לעומת מספר אתרי ביקורת אחרים.
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים לא את'לוןאני לא מסכים איתךהמוצרים של benq הם מעולים......וכן לך על הלייטאון
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים לא את'לוןאני לא מסכים איתךהמוצרים של benq הם מעולים......וכן לך על הלייטאוןאני לא אמרתי שהמוצרים שלהם גרועים, אני אמרתי שאני לא יודע מאיפה אנשים שמעו דברים טובים על שאר המוצרים שלהם, כי מה שקורה כאן בפורומים זה שברגע ששומעים שחברה עושה מוצר _מסויים_ טוב, אז מסיכים מכך שכל המוצרים שלה טובים.
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים בזה אתה צודקאבל עד עכשיו (המוצרים שהם הוציאו בזמן האחרון זאת אומרת) אין הרבה דברים רעים על המוצרים שלהםמחירים זולים ואיכות די גבוההכמו LITEON ;D
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים אתה יודע מה הבעיה? שהם לא הוציאו כלום. אלו מוצרים קיימים של אייסר, שהצורבים שלה היו גרועים. אני ראיתי שני LCD זהים, על אחד כתוב ACER, על השני BENQ, הם היו זהים בכל פרט, עד הקטן ביותר.
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים אולי בגלל שBenQ זה ACER? : פשוט תכתוב http://www.ACERcm.com.tw ותראה לאן זה מוביל אותך. ואתה צודק בקשר למוצרים, אותה הגברת בשינוי הדרת. אבל אולי עכשיו בשם החדש הם יוציאו דברים חדשים איכותיים. אגב לדעתי בקטגוריית הX32 הAopen הינו הצורב הטוב ביותר. ויש לי בעבודה נסיון עם המון צורבים. Justlink ו Justspeed המדהימים מהחברה שהמציאה את הטכנולוגיה עם חתימת Buffer Underrun של רק 2 מיקרומטר (!) לעומת 40 בטכנולוגיות אחרות והוא גם מהטובים שראיתי בצריבת דיסקים מוגנים. (ועדיין לי יש רק Teac X8 שעושה את עבודתו נאמנה... ;D)
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים אני יודע שהם זה ACER. וזה לא, זה בדיוק אותה חומרה. הוכחה? חבר שלי, במנהל ההתקנים אצלו, הDVD של BENQ מזוהה כאייסר.
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים לפי בדיקה שראיתי לאחרונה, AOpen לא מסוגל לצרוב דיסקים המוגנים ב-Safe Disc 2 לעומת הלייטאון שיכול לעשות את זה בלי שום בעיות.גם אם תראה באתר של החברה שייצרה את Clone CD, תראה שהלייטאון יותר טוב מה-AOpen (וגם ה-Richo) בכתיבת Correct EFM...הצורבים של Asus נכשלים די בגדול בקריאת דיסקים שרוטים (במבחן הזה AOpen לוקח בגדול). Lite-On גם כן מפיקים מספיק שגיאות, אולם הרבה פחות מהאסוס.ועל LG אני מניח שאין מה לדבר...
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים מבחינת דברים שקשורים ל CloneCD ולצריבות מדוייקות וטובות עם כל הדברים שאפשר והתת- ערוצים, LiteON הכי טובים. בגלל זה גם קניתי צורב שלהם, לאחר הרבה השוואות, בעיקר של CDRinfo.Samsung זו לא חברה לצורבים אלא לזכרון וטלוויזיות.אם היית שואל Plextor vs. Liteon אולי זה היה יותר קשה (למרות שגם פה לדעתי הלייטאון יותר טוב).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.