עבור לתוכן

עזרה עם מחיקת קבצים - הבעיה נפתרה :}

Featured Replies

פורסם

היי.

בזמן האחרון הופיעו לי שני קבצים על המחשב. אחד מהם הוא exe והוא האחרון ביניהם והאחר הוא קובץ חסר סיומת בגודל אפס שלא רוצה להימחק.

אז ככה. קובץ ראשון :

הורד בעזרת תוכנת שיתוף קבצים וזה דבר לא נדיר להוריד וירוס ב"מסווה". הקובץ  כאמור, בסיומת exe (שהורץ  :kopfpatsch:)  ובגודל של ~23 מגה. כאשר הקובץ הורץ הופיע לשבריר שנייה חלון דוס קטן ונסגר.

הקובץ מסרב להימחק עם ההודעה הבאה (לא משהו לא מוכר) :

prob1.JPG

ניסיתי לבדוק אם יש קבצים חשודים ב-processes אך מתברר שאין אף תהילך שקשור לקובץ (סגרתי כל מה שאפשר). כמו כן עשיתי restart והוא עדיין מסרב להימחק.

ניסיתי למחוק אותו עם תוכנת "מחיקה קטלנית" וזה גם לא עזר.

יש לי אנטיוירוס נורטון 2005 מעודכן וזה לא מזהה וירוס וכן המחשב לא מחובר למחשבים אחרים ברשת.

הקובץ השני שהוא היותר מוזר (והפחות מדאיג לדעתי :| ) הוא קובץ zero length שמסרב לזוז מהדסקטופ בכל דרך שהיא.

ההודעה :

prob2.JPG

ולסיכום, הרצתי סריקת אנטיוירוס, ad-aware וספייבוט. לא מצאו כלום.

אם יש לכם פתרון חוץ מפורמט אשמח לשמוע.

תודה מראש.

פורסם

תוריד תוכנה בשם:"Unlocker"

לא דרך תוכנת שיתוף הקבצים! אלא דרך נענע או אתר הבית (לא ידוע, תעשה חיפוש בגוגל)

היא אמורה לתת לך לימחוק כל קובץ שאתה רוצה בין אם זה בשימוש או לא :lol:

פורסם

את כל מה שעשית תנסה במצב בטוח , אם בכל זאת לא הולך , תוריד את הUNLOCKER מכאן .. http://ccollomb.free.fr/unlocker/unlocker1.7.0.exe

סתם מענייין אותי , מאיפה הורדת את זה מקאזה בטח  לא ??

פורסם

אם אתה לא מצליח למחוק את הקבצים באמצעות תוכנות של Windows, אז תנסה למחוק אותם באמצעות KNOPPIX Linux Live-CD. אני בטוח ב-100% שהוא יאפשר לך למחוק כל קובץ בלתי ניתן למחיקה, בין אם מדובר בקבצים זדוניים, ובין אם מדובר בסתם קובץ פגום.

פורסם

שלום.

תנסה למחוק את הקובץ דרך ה "KNOPPIX Linux Live-CD" גם לי היה את זה ואי אפשר לעשות שום דבר הוא לא נתן לי לגשת בכלל למחיצה של הWINDOWS

שלא נדבר על כך שלא יכולתי למחוק דבר אולי זה אפשרי אם אתה בקונסול מחובר בתור ROOT אבל אני לא הצלחתי לעשות כלום גם בתור ROOT לא נתן לי לימחוק קבצים במחיצה של ה WIN שלא נדבר על כך שלא יכולתי לשמור שינוים או קבצים בכלל על תיקה אחרת מן תיקיות שישבות על זיכרון הRAM של המחשב לא יכולתי לימחוק או לישמור דבר על הROM בהצלחה בכול אופן

פורסם
  • מחבר

ואוו!

תודה אנשים! הבעיות נפתרו עד האחרונה עם ה-Unlocker. תודה על התגובות

:yelclap::xyxthumbs::yelclap:

פורסם

שלום.

אני אישית שמח שהבעיה שלך ניפתרה, חבל שלא יכולתי לעזור יותר קודם לכן...

פורסם

פעם הבאה למחוק ב SAFE MODE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים