עבור לתוכן

למה לכם למהר ולהתקין את ה Vista ?

Featured Replies

פורסם

היום התקנתי את גירסת הבטא של ה vista ומה אגיד לכם..........................

לא כדאי להכניס ראש בריא למיטה חולה. אני דיי אוהב את השטויות האלו של לנסות מערכות חדשות ,אבל לפני שפירמטתי והתקנתי את ה vista דאגתי לבצע image למערכת הנוכחית שלי (על כל מקרה שלא יהיה ואם יהיה אז שיהיה לי...).

קודם כל ישנם דברים בסיסיים שהיא לא הצליחה להתקין כגון: כרטיס קול שלי (דיי פשוט) ואת מצלמת ה web .

המערכת דיי איטית (לי יש 512MB זיכרון) נראה לי שעדיף יותר,לא אהבתי במיוחד את הממשק שלה למרות שהוא מאוד מזכיר את ה XP ,מדיי פעם נתקלתי בכל מיניי הודעות שגיאה ולטעמי היא תופסת לא מעט מקום (כמעט 2GB רק המערכת איפה שאר ההתקנות).

כמובן שלא ניתן לבצע עדכונים כך שנשארים דיי חשופים.

מה אגיד ...טוב שהכנתי Image מראש לאחר כמעט שעה של בדיקות נסיונות התאכזבתי וחזרתי ל XP שלי. ( נחכה לגירסה המלאה אין מה למהר ).

פורסם

ניראה לי שאתה היחיד שממהר להתקין את הויסטה ::)

פורסם

אתה לא חייב לפרמט ולעשות IMAGE, מכיוון שיש סיכון שהWIN החדש לא ועבוד עם GHOST, ככה שיש לך מזל.

אתה יכול להשתמש בVMWARE, שזה מדמה מחשב(VIRTUAL MACHINE).

ד.א. גם הXP לוקח בערך 2GB(בלי תוכנות בצד).

פורסם

שלום רב.

באמת צריך לחכות עוד עד שישפרו את המערכת הבאה חוץ מהעובדה שהדרישות שלה מאוד גבוהות , תקנו אותי אם אני טועה אבל שמעתי שדרישות המימנימום היא לפחות חצי GB RAM וומעבד בסביבות 2.4GHZ אני מסדר מעולה עם WINDOWS XP שדורש רק קצת יותר מחצי מזה...

פורסם

1) אכן, מדובר ב BETA1, אתה צריך לזכור את זה, לפני שאתה מפתח ציפיות....

2) GHOST לרוב עובד מ BOOT IMAGE, ככה שזה לא קשור לתמיכה כזו או אחרת של מערכת הפעלה מסויימת...

3) אכן, נסיונות כאלו מומלץ לבצע על VMWARE ולא התקנה רגילה (אם יש לך מחשב מספיק מהר)...

4) לגבי דרישות המערכת, תזכרו כש XP יצא, הוא גרם לעלייה מסייבית בביקוש לזכרון, דבר שגרם לירידת מכירים לאחר תקופה מסוימת, ובכלל היה גל של שדרוגים...

5) ל VISTA תהיה מערכת גרפית משופרת שתכנס לפעולה רק אם יש לך מחשב חזק מספיק... וקשה לחזות מה יהיו הדרישות הסופיות עד שזה יהיה מוכן..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים