פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים שלום לידעניםיש לי עותק חוקי של חלונות HOME XP מ-2002 עם תוספות SP2הייה לי 80G של IDE והוספתי 80G של SATAהחומר הועתק ב-GHOST מישן לחדש ועדיין למרות ההגדרה לעלות מחדש (ואפילו ניתוק ישן) זה לא עולה ונתקע.1) האם זו בעית SECURITY ואיך פותרים אותה?2) האם זו בעית הגדרת HW, מה לעשות3) האם זה בכלל משהוא אחר?בתודה דחופה - כי אני מושבת, יהודה
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים תבדוק שאפשרת בוט בביוס ל HD של ה SATA. כמו כן תוודא שהחיצה של הווינדוס על active
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים אתה צריך להגדיר בביוס שהבוט יהיה מהדיסק שממנו אתה רוצה להעלות את הווינדוס
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים אני מניח שעשית העתק מהרגיל ל SATA, ואתה מנסה לעשות עכשיו BOOT מה SATA וזה לא עובד...אני גם עשיתי את זה, הבעיה היא שאתה צריך להתקין את ה DRIVERS של ה SATA על ה WINDOWS בדיסק הרגיל, ורק אז לעשות את ה IMAGE...
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים מחבר קודם כל תודההאם אתה מרמז שאין כאן כל בעית SECURITY של ווינדוס?כי כשהור נתקע אני רואה מסל תכול ועליו סמל XPתודתי מראש, יהודה
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים מחבר שלוםלטענת המתקין דריברים של SATA כבר קיימים וזה לא עובדלטענתו רק ATA יצליחהאם זה הגיוני או שאנו מפספסים כאן משהוא עקרונייהודה
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים לפי התיאור שלך הדרייברים לא קיימיםכשאתה משתמש בווינדוס הזה מהכונן PATA אתה מסוגל לגשת לSATA?
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים מחבר שלוםעכשיו זה IDE ו-IDE זאת אומרת ATA ו-ATAהוא מזהה את החדש כשעולה מישןלא עולה מחדש אחרי התקנת GHOST עליולא ברור למה? יהודה
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים אם ככה אז אולי יש משהו בהגדרות של GHOST שמונע מזהבכל מקרה אם אתה חייב שהמערכת תהיה על ההארדיסק החדש אז תעשה התקנה חדשה נקיה של המערכתרק תדאג שבזמן ההתקנה הדיסק PATA לא יהיה מחובר כדי לא לגרות נזק למידע שעליו
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים מחבר OKאז התקנתי על דיסק חדש ואז? כיצד אני עושה שלא אצטרך להתקין הכל מחדש?זו הרי הייתה הבעיה!! הדיסק היישן בן-3תודה, יהודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.