פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים שדרוג ביוס הלך לא כשורה וכעת כשמדליקים את המחשב נשמעים צפצופים וכלום לא קורה כיצד ניתן לחזור לביוס המקורי מהמצב הזה ?
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים אני לא בטוח שזה אפשרי... אבל תנסה כמו עידכון רק לגירסה ישנה יותר...זה יהיה בעיה אם המחשב לא עובד ?תראה, אני מניח שלמחשב הזה אין BIOS SAFE או משהו כזה שמגבה את ה BIOS במקרה של בעיות (תבדוק ב MANUAL ליתר בטחון), אם אין, הדרך המסובכת היא להשיג מחשב דומה, ולהוריד את ה BIOS ממנו למחשב הזה (צריך לפרק אותו בזמן פעולה, לא פשוט בכלל)..
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים אין אחריות על עדכון ביוס כושל.תנסה בכל מקרה לממש אחריות, אם בעל החנות טיפש מספיק הוא יחליף לך את הלוח (במקרה והוא באחריות).שאלה:מה הבעיה שניסית לפתור בעזרת עדכון הביוס?
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים מחבר צודק 8fs800 , טעות שלי .חבר שלי ניסה לעדכן לדוד שלו , טעות טיפשית , הוא יודע מה הוא עושה ( עדכן מספר פעמים את הביוס שלו ) אבל כנראה משהו השתבש .אני אישית לא משחק במחשבים של אחרים , אם אתה טועה וזה המחשב שלך אז אתה משלם על הטעות שלך , לא נעים שאתה טועה וזה מחשב של בן אדם אחר .עריכה : ניתן לאפס את הביוס ?חוץ מאפשרות הג'מפרים , הוא כבר בדק את האפשרות ולא מצא פתרון .
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים מחבר הוא חיפש בלוח וקרא אין ספור פעמים את הManual אך לא מצא כל ג'אמפר שנועד לאפס את הביוס ...
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים אין מה לעשותתנסה לגנוב למישהו עם אותו הלוח אם את הצ'יפ של ה ביוס שנמצא הכי למטה בצד שמאלותנסה להכניס בשלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.