עבור לתוכן

חדש פה , חדש בתחום ורוצה לעשות מודינג למארז ולא יודע מאיפה להתחיל

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה ,

אני חדש פה בפורום הספציפי הזה , ומאוד אהבתי את כל הקטע של המודינג למארזים .

ניסיתי לקרוא כמה מדריכים , אבל התייאשתי מהר כי זה נשמע לי כמו סינית  :nixweiss:

נדלקתי על הפרוייקט האחרון פה : http://www.hwzone.co.il/gallery/albums.php?set_albumListPage=10

איך אני עושה משהו דומה ? איזה כלים אני צריך , מאיפה אני משיג וכמה בערך יעלה ?

בבקשה תשתדלו לדבר איתי בשפה הכי פשוטה שאפשר, כי באמת אני חדש בעסק...

כמו כן אשמח אם תביאו לי את המדריך שלדעתכם הכי יעזור לי להבין פחות או יותר על מה שאני רוצה..

אם ניסחתי או אמרתי משהו לא נכון  תגידו לי

באמת חדש בנושא ומקווה לעזרה ,

אביאל.

פורסם

דבר ראשון אתה צריך שבלונה של "קאוס" .

אחר כך יש לך 2 אופציות :

1. להדביק את הקאוס ישירות על המחשב לשים עליו שיכבה של מסקינטייפ כדי שהנייר לא יקרע לך בזמן החיתוך ולהתחיל לחתוך לפי הצורה.

2. לקחת נייר COPY להניח מתחת לשבלונה , על הדלת הצדדית של המארז ועל הנייר COPY אתה מניח את השבלונה , מדביק אותה עם דבק שלא תזוז ומתחיל לעבור על הקווים, הדוגמה תעבור על הדלת ואז תוכל להתחיל לחתוך.

בקשר לחיתוך:

דוגמה כזו תוכל לעשות רק בעזרת DREMEL שהמחירים שלו הם בין 400-600 ש"ח תלוי בדגם,אני ממליץ לך על MULTIPRO 395PY , הוא יגיעה לך עם כל החלקים שתצתרך כדי לעשות את המודינג. אם יש לך את הכסף תלך רק על דרמל , אל תתפשר בשופ פנים ואופן, הדרמל המקורי הוא כלי איכותי , המנוע שלו הוא בספר רמות מעל החיקויים, הוא נוח לעבודה , חזק ומבודד עם בולמי זעזועים המקלים על העבודה .

?id=1929.

אם אין לך תקציב לDREMEL אתה יכול לקנות חיקויי של WOLF או יונדאי - אפשר לקנות בהום סנטר  או ב ACE ב -150-250 ש"ח כולל ראשי חיתוך, המחיר משתנה בהתאם לאביזרים הנלווים , המכשיר הוא מספיק טוב למוד הראשון שלך ויעזור לך להתקדם בתחום המודינג. אומנם הוא לא כמו דרמל ( פחות עוצמה , יותר רועש , יותר רעידות ופחות אמין) אבל אתה תצליח להסתדדר איתו יפה אם תעבוד נכון , ---*מומלץ לקרוא את הדיון והשימוש בראשי הדרמל שנמצא בסטיקי* ( כל מה שרציתם לדעת על מודינג ולא העזתם לשאול)----

לאחר שתסיים את החיתוך , תצתרך לשייף את כל החיתוכים, ורק בסוף לצבוע בשחור ולשייף את הצבע הקיים (לא חייב עד הסוף).

בקשר לצורות למעלה, פשוט דדפיס לך צורה דומה ב WORD יש שם בצורות מוכנות ותשתמש באותה תכניקה של שתי האופציות שנתתי לך.

אם יש לך עוד שאלות תשאל ..  ;)

פורסם
  • מחבר

מה זה שבלונה?

ולא ממש הבנתי את האופציות... :-\ אני קצת דפוק בנושא ..חח אם תוכל לנסות להסביר לי שוב אני מאוד אשמח

הדרמל זה כלי לחיתוך? איתו עושים את החיתוך? ואיך משייפים, את מה ועם מה?

מצטער על השאלות הנוביות =\

נ.ב.

הוספתי אותך ל-ICQ שלי

פורסם

שבלונה זה תמונה שבעזרתה אתה חותך את הצורה כדי שהחיתוך יצא כמה שיותר מדויק ודומה לצורה האמיתית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים