פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים יש אפשרות לעשות סרוונד (5.1) כשהרמקולים האחוריים אל חוטיים?יש כזה דבר בכלל?אם כן, איפה משיגים?ואם לא, מה אתם ממליצים ל2.1 אייכותי במיוחד?
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים סראונד א.וזה יקר, ואין הרבה חנויות, והאיכות שזה לא משהו בכלל, מה אתה צריך כזה?
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים רמקולים אלחוטיים יזדקקו לסוללות, או לפחות לחיבור לחשמל (אבל זה לא כל כך אלחוטי).אני מאמין שאיכות רמקולים כאלה תהיה פחותה מרמקולים רגילים.
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים כמובן! זה בכלל לא נושא מסובך להעביר אודיו בצורה אלחוטית .אבל על הרמקולים להיות אקטיביים (בעלי מגבר מובנה במארז) , או שיהיה מגבר בנקודתם , הסיבה היא שהמקלט אינו יכול להתחבר ישירות לרמקול ללא דבר מה שיגביר את עוצמת (מתח , זרם , הספק כללי) האות .כמובן שזה אינו בתחום ה-PA (תחום הגברה מקצועי , שאגב התפתח מתחום ההגברה הצבאית למעשה) , אלא רק בתחום האודיו הביתי או החובבני .דנתי על כך עם אדם שעובד בחברה מתקדמת בתחום .הוא הסביר לי , שניתן לעשות את זה ללא כל דחיסה או פגיעה בפרמטרי האודיו (דינמיות , דינמיות הספקטרום , תגובת תדרים וכדומה) וללא צורך בתדירות דגימה נמוכה .ככה שניתן להכניס את זה גם לתחום האודיו המקצועי ללא כל חסרונות .כמובן שעד שאווכח בכך , אני מטיל ספק שלא ניתן לעשות את זה ללא בעיות .
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים מחבר האיכות לא אמורה להיות כזאת בעיה.... אפשר בבלוטות' או משהו לא? ואם צריך רק חיבור לחשמל אז זה לא נורא.... הבעיה אצלי זה החיבור למחשב. אולי אני יפתח חברת סטארט-אפ שתעשה את זה.....
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים האיכות לא אמורה להיות כזאת בעיה.... אפשר בבלוטות' או משהו לא? ואם צריך רק חיבור לחשמל אז זה לא נורא.... הבעיה אצלי זה החיבור למחשב. אולי אני יפתח חברת סטארט-אפ שתעשה את זה..... חחחחח בהצלחה חחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.