עבור לתוכן

בעיות להתחבר לאינטרט.

Featured Replies

פורסם

אהלן,

קניתי לא מזמן מחשב חדש. לאחר ההרכבה כדי לא להתקין את הווינדוס מחדש בצעתי repair והכל היה בסדר. יכולתי לגלוש באינטרנט בלי שום בעיות והכל עבד כרגיל. מכיון שהוינדוס שהיה לי היה בלי שום service pack החלטתי להתקין sp2. לאחר ההתקנה לא נתקלתי בשום בעיה והכל התנהל כרגיל. ואז בצעתי כמה דברים:

1. התקנתי את המסנג'ר 7.0. בסוף ההתקנה הוא משום התקין לי גם את ה - windows messenger, כך שבעצם היו לי שתי תוכנות מסנג'ר. המסנג'ר לא הצליח להתחבר אף פעם, לכן החלטתי להוריד את ה - windows messenger. המסנג'ר עדיין לא התחבר.

2. במקביל ה - zone alarm הודיע לי שיש עידכון גירסה. הורדתי את הגירסה והתקנתי אותה .

לאחר שתי הפעולות הנ"ל משום מה החיבור שלי לאינטרנט התחרבש לחלוטין  :pissed: :pissed:!!!!

יש לי על לוח האם שני כרטיסי רשת ושניהם לא מצליחים להתחבר למודם שלי (אלקטל 510) ולקבל כתובת IP. כמו כן לוקח למחשב שלי המון זמן לעלות (5 דקות ויותר). כאשר אני מנסה לעשות repair לכרטיס הרשת הוא מודיע לי שהוא לא מצליח ושיש אזושהי בעיה. אני מצליח לעשות פינג למודם שלי, אבל כשאני מנסה לעשות telnet אליו הוא מודיע לי שאני מנסה לעשות פעולת socket על משהו שהוא לא socket   :nixweiss:

ניסיתי לעשות disable ואח"כ enable לכרטיס רשת או uninstall ואח"כ install ושום דבר לא עוזר .

הורדתי את המסנג'ר ואת  zone alarm, אבל גם זה לא עוזר.

יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? בבקשה עזרו לי.

מצטער שזה יצא ארוך כ"כ.

אורי.

פורסם

קרה לי פעם משהו דומה לאחר התקנה של ZONE ALARM לא יכולתי להתחבר אז הסרתי אותה ועדיין הבעיה לא נפתרה , לבסוף התברר שהZONE ALARM דפקה איזה קובץ שחיוני להתחברות ..

תנסה לבדוק בשחזור המערכת ( התחל > תוכניות > עזרים > כלי מערכת ) אם יש נקודת שחזור  , אם לא לך למידע מערכת > כלים  ותבדוק באימות חתימות קבצים איזה קבצים קריטיים השתנו ונסה לשחזר אותם .

פורסם
  • מחבר

אני אנסה לבדוק את מה שהצעת היום בערב כשאני אגיע הביתה. מה שתארת נשמע דומה למה שקרה לי.

תודה בכל מקרה.

פורסם

עם זה SP2 תנסה גם ב cmd

netsh winsock reset

netsh int ip reset 1.txt

פורסם
  • מחבר

:yelclap: ;D :xyxthumbs:

פשוט אין לי מילים ... תודה רבה. מה שהצעת פתר את הבעיה מיידית.

האם אתה יכול לתת הסבר קצר מה בדיוק לא היה בסדר ואיך מה שהצעת תיקן את זה?

בכל מקרה תודה רבה ;D.

אורי.

פורסם

אלו פקודות קצת יותר מתקדמות של הוינדוס בשביל טכנאים וכו' ..

כניראה שהוא פשוט ריסט את לך את ההגדרות של ה TCP\IP ו

WINSOCK

וזה כמו שיש לך חיבור חדש

ואני לא מבין למה אנשים עדיין משתמש ב ZA התוכנה הזאת רק צרות ..

פורסם
  • מחבר

ואני לא מבין למה אנשים עדיין משתמש ב ZA התוכנה הזאת רק צרות ..

למה ? מה רע ב-ZA? על איזה FW אתה ממליץ ?

אני לא בטוח ב-100% ש-ZA הוא זה אשר גרם לבעיה. לאחר התיקון אתמול התקנתי את הגירסה החדשה של ZA, והכל עובד ללא שום בעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים