פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים כמה המחיר שלו ב$$...וכמה נגיד עםן מכס....ועוד איזה 10%-5% רווח של החנות...
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים היבואן מייבא לארץ במחיר זול יותר מחנות שמוכרת בחו"ל(הוא מייבא יותר מ-1...)משלם מכס ומעלה את המחיר של הלוח, חנות קונה מהיבואן, מעלה את המחיר של הלוח ומוכרת ללקוח...
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים היבואן מייבא לארץ במחיר זול יותר מחנות שמוכרת בחו"ל(הוא מייבא יותר מ-1...)משלם מכס ומעלה את המחיר של הלוח, חנות קונה מהיבואן, מעלה את המחיר של הלוח ומוכרת ללקוח...ממש לא. היבואנים קונים במחיר הרבה, הרבה יותר יקר מNewegg למשל. הם מוכרים אלפים בחודש, היבואן בארץ מוכר אולי עשרות.
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים http://labs.anandtech.com/search.php?q=dfi+lanparty+nf4+ultra-dדרך אגב, זה ממש מעצבן שלא רשום ULTRA-D על הלוח עצמו באף מקום וגם לא בתוכנה... אם משלמים עוד 300 שח, לא יכלו לכתוב שהלוח הוא ULTRA-D עליו ?
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים אחרי עלות משלוח ואם לקחת בחשבון את האחריות לא משתלם לקנות בחו"ל.אבל המחיר בארץ באמת גבוה.
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים אחרי עלות משלוח ואם לקחת בחשבון את האחריות דבר ראשון המשלוח שמה הוא ממש זולדבר שני אני לא רואה שוםדבר רע באחריות ששמהאולי אתה תגיד לי?
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים האחריות שם מצויינת, כי היא בארה"ב. המשלוח שם זול, כי הוא בארה"ב. DO YOU SEE A PATTERN, NOW, ZERG?!?!
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים אם יש לי תקלה - מה אני יכול לעשות מפה ? מה להתחיל לשלוח ? רק זה יעלה הרבה כסף. מצד שני אולי ההפרש במחיר באמת שווה את זה .........
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים מחבר קיצור...מה שבאתי לשאול אם זה מחיר הגיוני....680 שח...זה נראה לי זול...
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים זה מאוד זול950 מתחיל להיות סבירנ.בהיכן מצאת במחיר הזה בארץ?עדיף לי לקנות שם מאשר מהיבואן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.