פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים יש לי לד UB והוא מאיר יותר מדי חזק...יש אפשרות לעשות שהוא יאיר חלש יותר? (עם נגד או משהו)
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים או שתחבר נגד (מה שמומלץ בכל אופן - לא רצוי לחבר לד בלי נגד), או שתגדיל את הנגד שחיברת.כדי לחשב איזה נגד אתה צריך - תסתכל קודם כל במדריכים ובסטיקים שבראש הפורום.
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים כמו שנאמר רצוי להוסיף נגד משתנה למערכת רק אל תשכח את הנגד הקיים (שהלד לא יקבל בטעות את כל הזרם )
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים מחבר לפי מה שהבנתי צריך ללד כזה נגד 460 אוםאם אני שם נגד חזק יותר זה יקטין את הזרם שיגיע ללד?יש מצב שאם אני שם נגד חזק יותר הלד ישרף מתישהו?
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים נגד קטן יותר -> הלד יאיר יותרנגד גדול יותר -> הלד יאיר פחותמומלץ שתחבר בטור את הנגד הקיים + פונטציומטר כך שאם תכוון את הפוטנציומטר ל-"0" הלד לא ישרף.
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים מחבר הבנתיבקשר לפוטנציומטר - אני צריך אחד בעוצמה מסוימת או שכל פוטנציומטר יהיה טוב?
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים אין צורך בפוטנציומטר למה להסתבך?, פשוט תוסיף עוד נגד של 430 אום בנוסף לנגד הקיים זה יחליש את העוצמה ב 3\2 בערך.תקבל אותו בחינם אם תבקש 1 ות קנה עוד לד אולטרה ברייט ב 2- 3 שקל שיהיה לך.
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים מחבר את הנגדים עוד לא קניתילא עדיף לחבר נגד אחד יותר חזק? כלומר במקום לחבר 460 אום אני יחבר נגד 550~ אום?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.