עבור לתוכן

קיבלתי H-10 20GB סוף סוף

Featured Replies

פורסם

למרות שרציתי X5 אבל בדיוק ביום שהלכתי לקנות היה חסר במלאי (B&H) ויום למחרת הייתי חייב לטוס ...

בקיצור אין צורך לכתוב עליו ביקורת קטנה משום שנכתבו כל כך הרבה ביקורות עליו והוא בדיוק אותו דבר כמו ה 5-6GB רק טיפונת יותר גדול ומגיע עם גרסת ביוס הכי מעודכנת (יכולת הצגת עברית הפוכה)

איכות השמע מדהימה , אוזניות כלולות של  Sennheiser (כתוב עליהם).

יש אפשרות לעהביר שירים ותמונות גם דרך המחשב שלי DRAG&DROP  לא מחייב תוכנה , למרות שהמכשיר מגיע עם WMP10 המסורבלת (שמגיעה עם כל ווינדוס xp)

חסרונות :

כמובן , גרסא אמריקאית של המכשיר , לא נורא בשבילי כל כך , אולי בעתיד שמעתי שיצא פרימוור+שיטה מיוחדת שהופכת לגרסא בינלאומית ( יש כבר עדכון כזה ל 5-6GB )

המכשיר מתחמם כשמשתמשים בהרד דיסק בצורה כבדה, וכשמעבירים כמות גדולה של שירים.

אין אפשרות להטעין ישר מהשנאי ולחבר אותו למכשיר , צריך לחבר קודם כל את הכבל USB שכולל כניסה להטענה דרך השנאי

איכות התמונות שהמכשיר מציג ממש לא כמו שחשבתי, אבל יכול להיות שזה בגלל שסתם זרקתי תמונות גדולות מאוד בלי להקטין אותן לגודל המתאים קודם(לא שאני יודע אותו)..

הבאנדל מגיע עם מן מגן כזה מגומי (נראה כמו קונדום ) למכשיר שכולל תפסן לחגורה .. אישית המגן לא נוח בכלל והיה עדיף מגן מעור או משהו

טוב זה נראה כיאילו יש לו המון חסרונות אבל זה ממש לא כך כי המכשיר ואיכות השמע וכמובן הקיבולת מתעלים על החסרונות שהם פחות או יותר ציפיות יותר מידיי גבוהות..

מחיר $284  ,  מחיר בארץ עדיין לא ידוע..

תמונות:

[attachment deleted by admin]

פורסם

תתחדש...

ואתה יכול להטעין דרך החשמל, ב5-6 גיגה אפשר אז אני מאמין שגם בשלך.

וזה מוזר, מה בגרסא של ה-20 ג'יגה האמריקאית הוא כן דיסק און קי?

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי שיש אותו בארץ...

מה שהתכוונתי שצריך לחבר את המטען לכבל של ה USB ואז לחבר אותו למכשיר כדי להטעין, אי אפשר לחבר את המכשיר ישירות למטען..

ומה הכוונה בדיסק און קי?

פורסם

תתפלא שיש

וזה קיים כבר מזמן

דיסק און קי הכוונה לכונן נייד

שאתה יכול לה עביר אליו קבצים בלי תוכנה אלא נפתח לך כונן חדש ומעבירים אליו

פורסם

נראה חמוד ביותר

נראה לי שB&H פשוט לא מזמינים את הX5... אף פעם אין להם אותו במלאי...

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה המחיר בארץ הוא כמעט כפול...

כן , נפתח כונן חדש ..

ול B&H יש אותו במלאי הרבה זמן פשוט לא היה להם יומיים, בדיוק ביומיים שהייתי שם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים