עבור לתוכן

איפה אפשר להשיג כבל כזה בארץ?

Featured Replies

פורסם

http://www.frozencpu.com/cab-38.html

cab-38.jpg

ואיך מתבצע כל העניין של הקניה מפרוזן, נראה לי הם שולחים לארץ זה נכון? כמה עולה, אם אפשר פירוט על העניין,

תודה אלי.

פורסם

בארץ לא ראיתי כאלו..

הם עושים משלוחים לארץ..

אבל יעלה לך משהו כמו40-50 דולר דמיי משלוח.

פורסם
  • מחבר

פייי, זה כפול מהדבר עצמו, זה שווה הכבלים האלה?

פורסם
  • מחבר

נו מה בלתי אפשרי להשיג כזה בארץ?

אפחד לא יודע?

פורסם

עם כול העלות + משלוח

אולי פשוט תקנה ספק איכותי ?

פורסם
  • מחבר

אני קונה ספק מצוין מודסטרים של OCZ חשבתי פשוט לשפר עד מידת האפשר את העניין, מה דעתכם כדאי להוסיף את הכבל הזה, יאנו למצוא דרך להביא אותו לארץ או שזה לא כזה משנה

פורסם

אם תמצא דרך ממש זולה או חינמית  ;) אז זה שווה , אם לא אז אני הייתי מוותר על הרעיון .

פורסם
  • מחבר

יש לי דודים באמריקה אני חושב אני יסתדר עם 100 שקל להכל (הכבלים עולים 66 ) , תודה על העזרה

פורסם

אם אתה קונה ספק של OCZ אתה לא צריך את הכבלים האלו

הם באים עם הספק (ככה זה לפחות ב POWERSTREAM)

פורסם
  • מחבר

נכון ככה זה בפוורסטרים, במכירה של המודסטרים בחו"ל יש אפשרות לכבר הזה , מזה נובע שהוא לא כלול,

פורסם

טוב, זה באמת שטויות, אתה לא באמת צריך את הכבלים האלו.

אני בכלל לא משתמש בהם, הם לא ממש עושים משהו יותר טוב ממולקסים רגילים, סתם גימיק.

(מה גם שבמחשבים חדשים, הדיסק הקשיח מחובר בחשמל של SATA והכרטיס מסך בחשמל של PCI-EXPRESS)

פורסם
  • מחבר

חח אבל במחשב שלי זה ATA, AGP זה אומר שלי זה די רלוונטי, הכבלים לא כל כך יקרים אז אני חושב שאני יקנה אותם, אחרי הכל הם יותר טובים מכבל רגיל, ואני עושה OC לכרטיס אז כדי שיהיה מתח טוב ויציב אני יודע שהספק מספיק אבל אם כבר עושים אז למה לא לעשות עד הסוף שיהיה הבסט של הבסט ;D :xyxthumbs:

פורסם

ולמה אתה לוקח את המודסטרים ולא את הפאוורסטרים ??!!@!4@$%@ :bash:

פורסם

מתחשק למישהו להסביר לי מה זה הכבלים האלה?

פורסם
  • מחבר

ולמה אתה לוקח את המודסטרים ולא את הפאוורסטרים ??!!@!4@$%@ :bash:

כי הפוואר יותר יקר וכי אין לו את תכונות המודינג שיש למודסטרים וזה חשוב לי

מתחשק למישהו להסביר לי מה זה הכבלים האלה?

אלה כבלים יותר טובים לHD ולכרטיס מסך שאני לא ממש יודע מה הם עושים אבל אני יודע שהם יותר טובים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים