עבור לתוכן

מעבד AMD 2500+ צוואר בקבוק לכרטיס מסך 6600GT?

Featured Replies

פורסם

התקבלתי לעבודה היום ( :yelclap:) ובבנק יתנו לי כרטיס אשראי- כך אוכל לבצע תשלומים. אז השבוע אני הולך לקנות כרטיס מסך 6800GT, ורציתי לדעת אם המעבד שיש לי AMD AXP 2500 יהווה צוואר בקבוק (או מה שלא אומרים) לכרטיס מסך? אני אוכל לבצע לו OC עד 2050MHz אם זה יעזור.

או שכדאי לי לוותר על ה-6800GT וללכת על ה-6600GT במקום בגלל המעבד?

הכרטיס בגרסת AGP אגב.

פורסם

חד-משמעית:לא!

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

:) אוקיי, תודה...

פעם ראשונה שיהיה לי כרטיס מסך שנחשב HIGH-END ;D (הוא נחשב כך, לא?)

פורסם

אל תשקיע על כרטיס AGP הרבה כסף.לדעתי ,קנה עכשיו 6200 ותפתח לו צינורות או שפשוט תקנה 6600 ,ועוד כמה חודשים תשדרג מעבד ,לוח וכו....

פורסם
  • מחבר

נגיד ואני אקנה עדיין את ה-6800GT AGP, כשאקנה מפרט AMD 64 חדש בעוד כ-9 חודשים, אני לא אוכל להשתמש ב-AGP על הלוח אם החדש?

חשבתי שיש מתאמים מ-PCI ל-AGP, כך שלא תהיה לי בעיה!

פורסם

מממ לא ראיתי בחנויות מובילות שמוכרות תמתאם

לוחות חדישים לרוב הם עם יציאה pci e

ממ תחסוך תחסוך כדי לקנות מעבד +לוח+כרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

לקנות מעבד+לוח אם יוסיף לי בערך 1700 ש"ח לתקציב. ואז אני בכלל אצטרך לחכות עד שאוכל לחסוך את כל הכסף, כי לא רוצה לבצע סכום כזה בתשלומים (כרטיס מסך+מעבד+לוח אם+צורב DVD+אוזניות ICEMAT+משחק BT2+זיכרון 512MB)...זה יהיה יותר מדי בשביל עבודה שמכניסה רק 2200 ש"ח בחודש בערך :-X

אין לוחות אם טובים, או לוחות אם שייצאו אז, שתומכים גם ב-AGP וגם ב-PCI? או שזה בלתי אפשרי?

עריכה:

אוקיי, החלטתי שבאמת לא שווה לי לקנות כרטיס מסך 6800GT כרגע בגרסת AGP (לפי עצה שלכם).

איזה כרטיס כדאי לי לקחת? 6200 של LEADTECK, או בתוספת 350-400 ש"ח 6600GT?

הכרטיס יהיה אצלי רק למשך 8-11 חודשים אפשר להגיד, ואחרי זה אני אעשה שידרוג כולל למערכת.

משחקים, BT2 (משדרג את כרטיס המסך במיוחד בשביל המשחק הזה עכשיו!).

פורסם

6600 הכי טוב יהיה לך.

פורסם

על סמך מה אתה קובע ש6600 יהיה הכי טוב?:|

ופותח הדיון 6200 בPCI E עולה 550 שקל, הבדל של 600 שקל מה6600GT.

תשמע שילוש של 3000+ וניס סטוק או אפילו עם ביג טיפון + לוח אם של גיגהבייט k8nf-9 + ראם + 6200 יוצא לך איזה 2700 שקל...:|טיפלה יותר מה6800GT.

פורסם
  • מחבר

תשמע, אני גם חייב שיהיו לי את המוצרים הבאים:

Icemat Audio - Black Siberia Multi Headset - 404 NIS

Compucase 6A19 Black Midi Tower - 363 NIS

NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk - 320 NIS

אז תוסיף אותם לתקציב ותראה שזה יוצא המון כסף בסוף. אני הולך לשלם על זה במשכורת מינימום, ולא מתאים לי ישר על ההתחלה לשים סכום כזה גדול בתשלומים. אז אני אסתפק בנתיים ב-6200 AGP, הכרטיס יספיק לי לשנה בערך (במיוחד כשאעשה לו OC ופתיחת צינורות). ועד אז אני כבר אחסוך 5000-6000 ש"ח בצד ואוכל לקנות מחשב חדש לגמרי בראש שקט :).

Evman007, אני בקלות יכול להפוך כרטיס 6200 של LEADTECK ל-6600 ויותר, אז זה יהיה מיותר לקחת 6600.

תודה לכם על העזרה, כבר עשיתי את ההחלטה שלי :)

פורסם

החלטה נבונה,רק שתדע שגם אם תגיע לסטוק של 6600GT עדיין הכרטיס שלך יהיה רחוק מHIGH-END.

אבל,משיקולים "כיסיים" - אני בעד(אני גם עם הכתומים ד"א,אחלה צבע).

תתחדש!

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה :)

דרך אגב, אם מישהו במקרה רואה את ההודעה ויש לו כרטיס מסך 6200 ומשחק על BT2, אז בבקשה לשלוח לי הודעה לפרטי :).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים