פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים איך אני מחבר מאורר למארז עם שני חוטים גלויים(אדום ושחור) ולאן אני מחבר תודה :jump:
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים תבדוק תמאוורר כמה וולט רשום עליו (אני מאמין שזה 12V) חוט אדום מאוורר>>חוט צהוב מולקס חוט שחור מאוורר>>חוט שחור מולקס ;D
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מחבר אבל לאיפו אני מחבר אותואמרו לי לספק ובספק יש כמו פלסטיק כזה שקע כזה אז מה אני צריך לחתוך אותו?ולחבר רגיל
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים כן יש "שקע כזה" (מולקס שמו) שנראה ככה תגלה תחוטים ותחבר (תלחים מה שאתה מעדיף)כמו שאמרתי לך ואז תעטוף אותם אם איזולירבנד ;D [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מחבר ואם וגיד אני יטעה בחוטים זה יהרוס משהו <?ואם יש עוד כבל כזה למה יש לי שני מאוררים ?<?
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים אני ממליץ לך לחבר את המאורר עם מולקס זכרככה שתוכל לחבר אותו למולקס נקבה(התמונה שהביאו מעלי)אל תשכח אדום אל צהובשחור אל שחור שלידו(ליד הצהוב)
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים הוא אמר חוטים גלוים או שלא שמעתי טוב עים אחד יגע בשני בוםםםבגלל זה יש בידודואם וגיד אני יטעה בחוטים זה יהרוס משהו <?ואם יש עוד כבל כזה למה יש לי שני מאוררים ?<?למה שתטעה בחוטים?אדום אל צהובשחור אל שחורועם תטטעה מקסימום זה לא יעבוד לךואם יש עוד כבל כזה למה יש לי שני מאוררים ?-------> באמת שלא הבנתי אותך
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים אהה חחחאתה יכול לקנות מפצל מולקס ב איזה 10-20 שקלהמפצל הזה הוא ממולקס זכר ----> ל2 מולקסים של נקבות
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מחבר היום הסתכלתי במחשב ויש לי כבל כזה שמחובר להרדיסק ולספק ובאמצע יש כבל כזה ואותו דבר מהכונן של הדסקים והצורב ולספק ובאמצע יש תכבלאז אני צריך לקנות תמפצל ולחבר לכבל שבאמצע ?<
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים כן.רק שלהבא, תשתמש בכפתור העריכה כדי להוסיף מידע להודעה האחרונה שלך, במקום להקפיץ את הת'רד, או שהוא ינעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.