עבור לתוכן

שאלה בקשר להבדל DDRII 533MHZ ל DDR 400MHZ

Featured Replies

פורסם

כמה שטויות אתה אומר בחזרה  :yelclap:

א. אני ראיתי טוב מאוד מה רשום באתר של ג'יגהבייט וזה ממש לא מדוייק. תעשה חשבון בעצמך: היחס המקסימלי שניתן לפתוח בין מעבד:זכרונות הוא 3:1, ומכאן שאם יש לך זכרונות 600Mhz ה-FSB יעמוד על 200Mhz שבמכפלה של 15 יעמוד המעבד של 3Ghz (מתוך הבנה שיש לו מעבד 3Ghz).

ב. כמובן שבלי הגדרות מסויימות (משאירים את היחס על Auto) הוא יקח את  התדירויות היותר נמוכות, אבל ברגע שאתה לבד מעלה את ה-FSB כך שהזכרונות יעבדו בתדירות של 667Mhz המעבד כמובן אוטו' נכנס ל-OC של בערך ה-10% הנ"ל - מניסיון, אין ויכוח.

אז אל תבקר סתם בלי לבדוק את עצמך  :nono:

עריכה: וגם אמרתי שההפרש במחירים לא קטסטרופלי - ולא ההפרש בביצועים. תקרא שוב :xyxthumbs:

• תגובות 51
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא תומכים בכפולי ליבה.

לכן, רצוי שתחסוך עוד למערכת מבוססת 955 או 945.

אם אתה רוצה DDR-II - כרגע יש להם עדיפות ברורה רק מ-667MHz ומעלה עם 945/955.

אם דווקא DDR - תוכל להסתפק ב-875/865, במידה ואתה לא צריך PCIe, ובעתיד תשדרג.

אני אישית חושב כמו SHKLAK כדאי לך לחסוך ל 945 או 955 זה שווה את העוד כמה מאות שקלים אבל אני חושב שאם כבר קונים אז שווה להשקיע עוד כמה שקלים (אפילו אם זה עוד כמה מאות)

ולא אני לא עשיר פשוט חוסכים קצת כסף כל חודש ואז אפשר כל 3 שנים להביא מחשב לתפארת :)

אה וכמובן לשלב על הלוח את ה 667MHZ :)

פורסם

אני אישית חושב כמו SHKLAK כדאי לך לחסוך ל 945 או 955 זה שווה את העוד כמה מאות שקלים אבל אני חושב שאם כבר קונים אז שווה להשקיע עוד כמה שקלים (אפילו אם זה עוד כמה מאות)

ולא אני לא עשיר פשוט חוסכים קצת כסף כל חודש ואז אפשר כל 3 שנים להביא מחשב לתפארת :)

אה וכמובן לשלב על הלוח את ה 667MHZ :)

לפי מה שהבנתי הוא קנה כבר את הלוח... אבל מסכים עם כל מילה - למרות שבשביל זה צריכים תקציב. :hi:

פורסם

תגידו, אתם מפגרים או מה ?

כל מה ששאלתי זה איזה זיכרון יותר טוב, הלוח אם כן תומך ב 533MHZ.

עכשיו אולי מישהו יענה לי לשאלה שלי ???????????????????????????????????????????????????

כולנו נורא שמחים לעזור לך עם יחס כזה

לך חפש תשובות במקום אחר

פורסם

אדון עידן

אין דבר כזה שלוח יעשה OC אוטומטי למעבד בשביל הזכרונות

דבר שני אתה שוכח שאלה זכרונות DDR לכל דבר מה שאומר שהבאס שלהם הוא 333

"שנית, אם יש לו תמיכה ב-DDRII מומלץ מאוד שיקנה כבר DDRII וזהו, ההבדל במחירים גם ככה לא קטסטרופלי וההפרש בביצועים הוא כן(!) גדול יחסית."

"עריכה: וגם אמרתי שההפרש במחירים לא קטסטרופלי - ולא ההפרש בביצועים. תקרא שוב "

לי זה נשמע כאילו אתה סותר את עצמך

פורסם

אדון עידן

אין דבר כזה שלוח יעשה OC אוטומטי למעבד בשביל הזכרונות

דבר שני אתה שוכח שאלה זכרונות DDR לכל דבר מה שאומר שהבאס שלהם הוא 333

"שנית, אם יש לו תמיכה ב-DDRII מומלץ מאוד שיקנה כבר DDRII וזהו, ההבדל במחירים גם ככה לא קטסטרופלי וההפרש בביצועים הוא כן(!) גדול יחסית."

"עריכה: וגם אמרתי שההפרש במחירים לא קטסטרופלי - ולא ההפרש בביצועים. תקרא שוב "

לי זה נשמע כאילו אתה סותר את עצמך

א. זה לא נכון. ברגע שאתה משנה את היחסים ל-1:3 הוא אוטו' מעלה את ה-FSB של המעבד כך שיתאים לזכרונות.

ב. אולי ניסחתי לא נכון. אמרתי שההפרש במחירים לא קטסטרופלי וההפרש בביצועים בין DDRI 400Mhz ל-DDRII 667MHz הוא כן יחסית גדול.

פורסם

א. זה כבר אוברקלוק ידני זה לא אוטומטי. אוטומטי זה כשאתה מכניס את הזכרונות והלוח יעשה כבר את כל העבודה

ב. אבל ההפרש בביצועים לא קריטי בכלל

DDR 400MHz ו DDR2-533MHz קרובים בביצועים

DDR2-533MHz ו DDR2-667MHz ו DDR2-800MHz גם כן קרובים

למרות שיש יותר הפרש בין DDR2-667MHz לבין DDR 400MHz

זה עדיין לא מאוד קריטי

מה שיותר קריטי זה התמיכה של 945/955 בכפולי ליבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים