פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים כמה שטויות אתה אומר בחזרה א. אני ראיתי טוב מאוד מה רשום באתר של ג'יגהבייט וזה ממש לא מדוייק. תעשה חשבון בעצמך: היחס המקסימלי שניתן לפתוח בין מעבד:זכרונות הוא 3:1, ומכאן שאם יש לך זכרונות 600Mhz ה-FSB יעמוד על 200Mhz שבמכפלה של 15 יעמוד המעבד של 3Ghz (מתוך הבנה שיש לו מעבד 3Ghz). ב. כמובן שבלי הגדרות מסויימות (משאירים את היחס על Auto) הוא יקח את התדירויות היותר נמוכות, אבל ברגע שאתה לבד מעלה את ה-FSB כך שהזכרונות יעבדו בתדירות של 667Mhz המעבד כמובן אוטו' נכנס ל-OC של בערך ה-10% הנ"ל - מניסיון, אין ויכוח. אז אל תבקר סתם בלי לבדוק את עצמך עריכה: וגם אמרתי שההפרש במחירים לא קטסטרופלי - ולא ההפרש בביצועים. תקרא שוב
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים לא תומכים בכפולי ליבה. לכן, רצוי שתחסוך עוד למערכת מבוססת 955 או 945. אם אתה רוצה DDR-II - כרגע יש להם עדיפות ברורה רק מ-667MHz ומעלה עם 945/955. אם דווקא DDR - תוכל להסתפק ב-875/865, במידה ואתה לא צריך PCIe, ובעתיד תשדרג. אני אישית חושב כמו SHKLAK כדאי לך לחסוך ל 945 או 955 זה שווה את העוד כמה מאות שקלים אבל אני חושב שאם כבר קונים אז שווה להשקיע עוד כמה שקלים (אפילו אם זה עוד כמה מאות) ולא אני לא עשיר פשוט חוסכים קצת כסף כל חודש ואז אפשר כל 3 שנים להביא מחשב לתפארת אה וכמובן לשלב על הלוח את ה 667MHZ
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים אני אישית חושב כמו SHKLAK כדאי לך לחסוך ל 945 או 955 זה שווה את העוד כמה מאות שקלים אבל אני חושב שאם כבר קונים אז שווה להשקיע עוד כמה שקלים (אפילו אם זה עוד כמה מאות) ולא אני לא עשיר פשוט חוסכים קצת כסף כל חודש ואז אפשר כל 3 שנים להביא מחשב לתפארת אה וכמובן לשלב על הלוח את ה 667MHZ לפי מה שהבנתי הוא קנה כבר את הלוח... אבל מסכים עם כל מילה - למרות שבשביל זה צריכים תקציב.
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים תגידו, אתם מפגרים או מה ?כל מה ששאלתי זה איזה זיכרון יותר טוב, הלוח אם כן תומך ב 533MHZ.עכשיו אולי מישהו יענה לי לשאלה שלי ???????????????????????????????????????????????????כולנו נורא שמחים לעזור לך עם יחס כזהלך חפש תשובות במקום אחר
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים אדון עידןאין דבר כזה שלוח יעשה OC אוטומטי למעבד בשביל הזכרונותדבר שני אתה שוכח שאלה זכרונות DDR לכל דבר מה שאומר שהבאס שלהם הוא 333"שנית, אם יש לו תמיכה ב-DDRII מומלץ מאוד שיקנה כבר DDRII וזהו, ההבדל במחירים גם ככה לא קטסטרופלי וההפרש בביצועים הוא כן(!) גדול יחסית.""עריכה: וגם אמרתי שההפרש במחירים לא קטסטרופלי - ולא ההפרש בביצועים. תקרא שוב "לי זה נשמע כאילו אתה סותר את עצמך
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים אדון עידןאין דבר כזה שלוח יעשה OC אוטומטי למעבד בשביל הזכרונותדבר שני אתה שוכח שאלה זכרונות DDR לכל דבר מה שאומר שהבאס שלהם הוא 333"שנית, אם יש לו תמיכה ב-DDRII מומלץ מאוד שיקנה כבר DDRII וזהו, ההבדל במחירים גם ככה לא קטסטרופלי וההפרש בביצועים הוא כן(!) גדול יחסית.""עריכה: וגם אמרתי שההפרש במחירים לא קטסטרופלי - ולא ההפרש בביצועים. תקרא שוב "לי זה נשמע כאילו אתה סותר את עצמךא. זה לא נכון. ברגע שאתה משנה את היחסים ל-1:3 הוא אוטו' מעלה את ה-FSB של המעבד כך שיתאים לזכרונות.ב. אולי ניסחתי לא נכון. אמרתי שההפרש במחירים לא קטסטרופלי וההפרש בביצועים בין DDRI 400Mhz ל-DDRII 667MHz הוא כן יחסית גדול.
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים א. זה כבר אוברקלוק ידני זה לא אוטומטי. אוטומטי זה כשאתה מכניס את הזכרונות והלוח יעשה כבר את כל העבודהב. אבל ההפרש בביצועים לא קריטי בכללDDR 400MHz ו DDR2-533MHz קרובים בביצועיםDDR2-533MHz ו DDR2-667MHz ו DDR2-800MHz גם כן קרוביםלמרות שיש יותר הפרש בין DDR2-667MHz לבין DDR 400MHzזה עדיין לא מאוד קריטימה שיותר קריטי זה התמיכה של 945/955 בכפולי ליבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.