פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים שלוםיש לי וחבר שלי ויכוח בקשר לחשמלהוא אומר שאם בן אדם מתחשמל ב100 וואט (10 וולט ו10 אמפר) יכאב לו בדיוק כמו שהוא יתחשמל מ100 וואט (100 אמפר ו1 וולט) או 100 וואט (100 וולט ו1 אמפר)ואני אומר שמידת הכאב קשורה אך ורק לאמפרמי צודק?
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים שאלה מצויינת לדעתי... אני חשוב שזה באמת תלוי באמפרים (בהנחה שאין התנגדות לגוף שמתחבר אליו). למי יש ניסיון בזה פה? .
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים ככל שהמתח גבוהה יותר זה יותר כואב, וחישמול של 100וולט ו1 אמפר = מוות.(הפוך זה רק כואב)
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים ^^ לא ממשהאמת, זה תלוי בכלמיני גורמים.למשל, מתח AC יותר מסוכן ממתח DC. הגוף יכול לסבול מתח ישר יותר גבוה ממתח חילופי.ואין דבר כזה תלות בזרם...במתח שיש בשקע אין זרם קבוע...מכה יותר "כואבת" (צורה די עילגת לתאר את זה, אבל בכל זאת...) תלויה בשילוב של כמה גורמים, ביניהם מתח וזרם, אבל לא בהכרח בהספק (כשהחישוב שמופיע בפוסט הראשון נכון לחישובים תיאורתיים, אבל במקרה של התחשמלות הוא לא בדיוק תופס - או יותר מדויק, זה לא מה שקורה).
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים אבל בסופו של דבר מי "יותר" צודק?זה שחשב שזה תלוי בזרם או זה שחשב שזה תלוי בשניהם כלומר הספק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.