פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים שלום - יש לי בצד הקידמי של המארז 2 פסים (אחד בכל צד) של נורות לד כחולות, הרגע שמתי לב שהפנסים בצד השמאלי פשוט לא עובדים, ז"א..האור פשוט כבוי, מה זה אומר? ולמה רק בצד אחד?תודה,
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים המארז בן שבוע או שנה? עים לא היה נגד אז שבוע ועוד מעת גם לא יהיה לך שני הם נשרפו
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים אני חושב שפשוט אחד הלדים שם נשרפו.תפתח את הפאנל הקדמי, ותחליף את הלד.אם אתה צריך עזרה נוספת אתה מוזמן לשאול.
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים אני חושב שפשוט אחד הלדים שם נשרפו.תפתח את הפאנל הקדמי, ותחליף את הלד.אם אתה צריך עזרה נוספת אתה מוזמן לשאול.נכון הלשד נשרףתפרק תפאנל תלחים אותו החוצה ותשים חדשבהצלחה
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים היי לפי מה שאתה אומר - יש לך מארז כמו שלי ;D אם כבר אתה מחליף - הייתי מציע לך להחליף צבע (אם אתה רוצה) להוסיף עוד זוג לדים למעלה בצבע שונה (מוד נחמד) או אפילו להתחיל פרוייקט על המארז והלדים כן באים עם נגד, אצלי הם לא נשרפו מעולם דוגמא לתמונה ש"אחרי"
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים אתה יכול להיות עוד יותר יצירתי ולחבר "SUPER LED" - לד שמחליף צבעים זה יצא אחלה. אתה יכול למצוא ברוב חנויות האלקטרוניקה.
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים סופר לד זה לא לד שמחליף צבעים, אלא כינוי למה שנקרא בשפה "מקצועית" () לד UB, או אולטרא-ברייט. [למרות שכבר ראיתי מקרים של לדים גדולים במיוחד (מבחינת גודל פיסי) שנקראו סופר לד. אבל זה בד"כ מתייחס ל-UB] לד מחליף צבעים נקרא פשוט לד מחליף צבעים... בכל מקרה, אני לא הייתי ממהר להחליט שהלד נשרף - לא כל כך פשוט לשרוף לד אם לא משחקים עם המתח והזרם שלו... לדעתי יותר סביר שאיזשהו חיבור התנתק - במקומך הייתי בודק את החיבורים (ללוח-אם או לספק, לא יודע איך זה במארז שלך).
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים סופר לד זה לא לד שמחליף צבעים, אלא כינוי למה שנקרא בשפה "מקצועית" () לד UB, או אולטרא-ברייט. [למרות שכבר ראיתי מקרים של לדים גדולים במיוחד (מבחינת גודל פיסי) שנקראו סופר לד. אבל זה בד"כ מתייחס ל-UB] לד מחליף צבעים נקרא פשוט לד מחליף צבעים... בכל מקרה, אני לא הייתי ממהר להחליט שהלד נשרף - לא כל כך פשוט לשרוף לד אם לא משחקים עם המתח והזרם שלו... לדעתי יותר סביר שאיזשהו חיבור התנתק - במקומך הייתי בודק את החיבורים (ללוח-אם או לספק, לא יודע איך זה במארז שלך). בכל אופן אני מכיר את הלד שמחליף צבעים בתור SL ככה אני מבקש בחנויות אלקטרוניקה והם יודעים על מה אני מדבר אז כנראה שבכל זאת יש אנשים שקוראים לזה כך. UB זה הלדים החזקים פשוט... כמו במאווררים צבעונים וכ"ו.
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים ועדיין, המונח "סופר לד" משמש בד"כ לתיאור לדים UB. תריץ בגוגל חיפוש על "super led" ותראה מה תקבל בתוצאות.לדים צבעוניים נקראים למשל (RGB led (Red Green Blue.בכל מקרה, זה ממש לא קריטי... ויכול להיות שבחנויות שבהן אתה קונה התרגלו למשהו אחר.
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים אני לא כל כך מבין בזה-הנגד אמור לבוא בתוך הלד?, אם כן אז איך יכולים להיות לדים בלי נגדים?(כן אני יודע שזה נשמע דפוק)
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים אני לא כל כך מבין בזה-הנגד אמור לבוא בתוך הלד?, אם כן אז איך יכולים להיות לדים בלי נגדים?(כן אני יודע שזה נשמע דפוק)הנגד מחובר ללד בהלחמה הוא לא בתוך הלדהלד הוא דיודה שמפיצה אור תפקיד הנגד הוא שהלד לא ישרף כי אם לא תשים נגד הלד ישרף לך תוך כמה שניות
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים הנגד מחובר ללד בהלחמה הוא לא בתוך הלדהלד הוא דיודה שמפיצה אור תפקיד הנגד הוא שהלד לא ישרף כי אם לא תשים נגד הלד ישרף לך תוך כמה שניותכן, אני יודע שלד זה דיודה, ואנ יודע שתפקיד הנגד הוא מן הסתם ליצור התנגדות למתח, אבל למשל כשאתה קונה לד הוא תמיד אמור לבוא ביחד עם הנגד לא?
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים לא - לד זה דבר אחד ונגד זה דבר אחד, שאתה קונה לדים הם לא מבאים לך עם זה נגדים, אתה צריך לקנות את הנגדים.במקרה שאתה קונה מוצר שיש בו לדים בנויים אז הנגד כבר יהיה מחובר בהלחמה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.