פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים אני מעוניין לחבר לד/ים (תלוי כמה אפשר) לUSB של המחשב (USB 1 אם זה משנה)ואני יודע שזה אפשרי (כמו הלדים האלה שמתחברים לUSB של מחשב נייד כדי להאיר על המקלדת)אופציה של כיבוי דרך המחשב זה יהיה נחמד אבל לא חובה
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים אם אתה רוצה כיבוי דרך המחשב אתה יכול לחבר לLPT ולשלוט בהם עם תוכנה.אפילו תוכל לקבוע להם לעבוד בסדר מסויים וכל מיני שטויות כאלה.. ואפילו שירוצו לפי הווינאמפ.. :anim-jjd:
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים מחבר אם אתה רוצה כיבוי דרך המחשב אתה יכול לחבר לLPT ולשלוט בהם עם תוכנה.אפילו תוכל לקבוע להם לעבוד בסדר מסויים וכל מיני שטויות כאלה.. ואפילו שירוצו לפי הווינאמפ.. :anim-jjd:לא תודה כיבוי יספיק ליאבל מה זה LPT?עריכה:אוקיי לא משנה גיליתי מה זה LPT זו היציאה האדומה הזאתעכשיו מה אני צריך לעשות? איזה מעגל צריך לבנות? אילו רכיבים צריך? איפה יש כזאת תוכנה?אני צריך שהלדים יוכלו להתרחק מהמחשב לפחות 3 מטר
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מחבר לא תודה כיבוי יספיק ליאבל מה זה LPT?עריכה:אוקיי לא משנה גיליתי מה זה LPT זו היציאה האדומה הזאתעכשיו מה אני צריך לעשות? איזה מעגל צריך לבנות? אילו רכיבים צריך? איפה יש כזאת תוכנה?אני צריך שהלדים יוכלו להתרחק מהמחשב לפחות 3 מטרWELL???
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים http://193.109.189.251/upload_items/7FlashCableSeries%5B1%5D.jpgאתה מתכוון לעשות כזה דבר? לא הבנתי אותך ממש תאמתlpt- זה הפורט פרללרי(איך שלא כותבים את זה) קיצר זו היציאה של המדפסת
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מחבר מה שאני רוצה לעשות זה בעצם תאורה למקלדת אבל שיהיה אפשר להזיז את זה למשל ולהאיר במקומות מסויימים קיצרקיצר כבל שבצד אחד מחובר למחשב ובצד השני יש שלוש לדים שיוצרים מעיין פנס לדים
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים USB נותן 5V תבחר לדים (מן הסתם לבנים : ) תתאים נגד תלחים,תחבר מתג, תעטוף בהיט שרינק סוף סיפור
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מחבר USB נותן 5V תבחר לדים (מן הסתם לבנים : ) תתאים נגד תלחים,תחבר מתג, תעטוף בהיט שרינק סוף סיפור יופי סוף סוף משהו מעשי עכשיו איך אני עושה את זה (תפרט קצת: לאיזה אזור בUSB לחבר איפה חיובי איפה שלילי איזה נגד....) כמו שאתה רואה אין לי ידע רב באלקטרוניקה אבל אני יודע להלחים וכאלה תודה לכל העוזרים
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים טובאז ככהאם אני לא טועה (בבקשה שמישהו יאמת את זה לפני ההוצאה לפועל)אז חוט אדום בUSB נותן 5V, והשחור הוא הארקהאני ממליץ לך לקרוא את המדריך של תום לגבי הלדים - מאוד יעזור לך להבין מה אתה עושה (אומנם זה לא בדיוק אותו הדבר, אך זה ממש דומההקונקטור שלך יהיה הUSB, ולא המולקס, ובמקום שזה יהיה "פס" זה יהיה מרוכזהחישובים אותם חישובים, והכל נשארבהצלחה!
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מחבר טובאז ככהאם אני לא טועה (בבקשה שמישהו יאמת את זה לפני ההוצאה לפועל)אז חוט אדום בUSB נותן 5V, והשחור הוא הארקהאני ממליץ לך לקרוא את המדריך של תום לגבי הלדים - מאוד יעזור לך להבין מה אתה עושה (אומנם זה לא בדיוק אותו הדבר, אך זה ממש דומההקונקטור שלך יהיה הUSB, ולא המולקס, ובמקום שזה יהיה "פס" זה יהיה מרוכזהחישובים אותם חישובים, והכל נשארבהצלחה!אוקייבוא נפשט את השאלה עכשיו אחרי שאני מבין קצת יותראיך מחברים שלוש לדים לחיבור של 5V (אני מעדיף לדים כחולים אבל אפשר גם לבנים)
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים טובאני מקווה שהבנת איך לחבר בטור, ובמקבילבמקרה שלך - אתה לא יכול לחבר לדים בטור ל5V (המתח חלש מידי)לכן, תחבר אותם במקבילהייתי ממליץ לך לחבר כל לד עם נגד משלואם אני לא טועה נגד הדרוש בתחום הזה הוא באזור ה200 אוהםאבל כל לד - לפי המפרט שלו..
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מחבר טובאני מקווה שהבנת איך לחבר בטור, ובמקבילבמקרה שלך - אתה לא יכול לחבר לדים בטור ל5V (המתח חלש מידי)לכן, תחבר אותם במקבילהייתי ממליץ לך לחבר כל לד עם נגד משלואם אני לא טועה נגד הדרוש בתחום הזה הוא באזור ה200 אוהםאבל כל לד - לפי המפרט שלו..אם אני ישתמש אני ישתמש בשלוש לדים שהם אותו דבראני מחבר את הרגליים החייוביות למקור הזרמ ומפסק ואת הרגליים השלליות אני מחבר לנגד (אחד) שמתחבר לGROUNDהאם זה נכון החיבור הזה?ואיזה נגד אני צריך בשביל זה?
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים אומנם החיבור נכון אך אין חשיבות למיקום הנגד (אישית - אני שם אותו ברגל החיובית ) אך הייתי מציע לך לשים נגד לכל לד (השקעה של חצי שקל..) לפני החיבור למחשב, הייתי מבצע בדיקה שהכל תקין - ע"י מקור מתח חיצוני (סוללות)
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מחבר אומנם החיבור נכון אך אין חשיבות למיקום הנגד (אישית - אני שם אותו ברגל החיובית ) אך הייתי מציע לך לשים נגד לכל לד (השקעה של חצי שקל..) לפני החיבור למחשב, הייתי מבצע בדיקה שהכל תקין - ע"י מקור מתח חיצוני (סוללות) עם שמים נגד לכל רגל אז סוג הנגד (מידת ההתנגדות שלו) אמור להיות שונה לא? ואיזה נגד/ים אני צריך???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.