עבור לתוכן

לא מצליח להתחבר לאינטרנט כאשר ZONEALARM פועלת ברקע

Featured Replies

פורסם

יש לי ZONEALARM ANTI VIRUS גרסה 6..

אף פעם לא השתמשתי בפיירוול הזה, התחלתי להשתמש בו היום או ליתר דיוק עכשיו לחאר המון המלצות על התוכנה..

לאחר התקנה של התוכנה אני פשוט לא מצליח להתחבר לאינטרנט..

הפיירוול חוסם לי ת'חיבור אבל אני לא יודע איפה משנים את ההרשאה

מישהו יכול לעזור לי?

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול אולי לעזור לי?

אני יושב פה בלי פיירוול ובלי אנטי וירוס =\

פורסם

יש לך ZoneAlarm 6.0 או ZoneAlarm + AntiVirus 6.0?

אני משתמש ב-ZoneAlarm Pro 6.0 (הגירסה בלי האנטיוירוס) ובאנטיוירוס NOD32.

אחרי שאתה מתקין את התוכנה, אמור להופיע לך חלון קטן שאומר ש-ZoneAlarm זיהה רשת, ואתה צריך לרשת שם ואישור. אתה יכול לנסות להסיר את התוכנה, למחוק את התיקייה שלה, לאתחל את המחשב, ולנסות להתקין את התוכנה מחדש.

בנוסף לכך, אתה צריך לתת אישור לכל התוכנות שצריכות גישה לאינטרנט (בכל פעם שתפעיל תוכנה שמתחברת לאינטרנט בפעם הראשונה, יופיע חלון שיבקש ממך אישור).

אם זה לא מסתדר, אז אתה יכול לגשת לתפריט Firewall, ובטאב Zones להגדיר את הרשת הבייתית שלך לפי ההגדרות של המודם. המודם שלי הוא Alcatel SpeedTouch 510. ההגדרה של הרשת בפיירוול היא:

Name: Home Network

IP Address / Site: 10.0.0.0/255.255.255.0

Entry Type: Network

Zone: Internet (אם אתה רוצה לשתף קבצים עם מחשבים אחרים ברשת, אז תבחר ב-Trusted).

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה,

אני אנסה מה שהצעת,

להתקין רק פיירוול ולהתקין NOD32

לי יש מודם אחר

TERAYON TJ 715X

עריכה:

התקנתי NOD32 ו- ZoneAlarm Pro 6

קוראת לי אותה הבעיה, ניסיתי להגדיר ולשנות דברים לא קורה כלום

פורסם

הבעיה לא מגיעה מהאנטי וירוס אלא מהפיירוול עצמו. קודם כל אם אתה לא מסתדר עם הפיירוול יש אחרים בשוק שגם טובים לא חייבים להיות מקובעים. גם הפיירוול של הווינדוס יכול להספיק אם זה מסובך מידי בשבילך. בכל מקרה מה שקורה שהתוכנה חוסמת לך משהו שחייב לפעול. הצעה שלי היא שתסיר את הפיירוול לגמרי ותתקין שוב. אם זה ששואל אותך אם לתת גישה למשהו ואתה לא בטוח תנסה להריץ חיפוש בגוגל עליו ולראות מה זה ואם זה טוב. בכל מקרה בתוך התוכנה אתה צריך לאשר גישה לרשת המקומית ולחייגן VPN שלך. כמו כן כל מיני ישומים של ווינדוס גם ירצו גישה ואם לא תיתן להם לא יעבוד האינטרנט.

פורסם
  • מחבר

אני יודע לתת הרשאות, הבעיה היא שאני עשיתי ALLOW להתחברות ולכל מה שהציע לי

אבל עדיין לא מתחבר

יש אולי מישהו שיוכל לעזור לי? או להציע עוד דברים?

פורסם
  • מחבר

פתרתי את הבעיה :)

כעת אני עם NOD32

וזון אלרם 6 פרו..

הייתי רק צריך להוריד את רמת הפיירוול למדיום :kopfpatsch::smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים