פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים אצלי סביבות ה20 גיגה של מוזיקהPSY HARDSTYLE HARDCORE DANCEקצת היפהופ וראפשומע בעיקר תחדשים אבל יש קטעים שבא לי לשמוע משהו ספיציפי וזה ממש נחמד שיש לי את זה באוסף
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים הם חמודים, לא כזה מלהיב, אני מעדיף את ווידר ואבורטד בכמה רמות. Vader הדיסק החדש שלהם פצצה ו ABORTED .. כל מילה מיותרת הם שוברים כל דבר ..
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים דיר באלק לא חבל לתפוס כל כך הרבה מקום בשביל שירים?שאתם שומעים איזה 100 גג מתוכם
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים דיר באלק לא חבל לתפוס כל כך הרבה מקום בשביל שירים?שאתם שומעים איזה 100 גג מתוכםדבר ראשון לא, למי יש כח להתחיל למיין... דבר שני אני שומע הרבה, אבל הרבהי יותר מ 100, ודבר שני אני אוהב לשמוע דברים בתקופות....ולבסוף, אפשר לחשוב כבר עולה היום כבר דיסק....
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים 17 וקצת ג'יגה הרבה ראגאיי, הרבה היפהופ, הרבה סקא קצת רוק ורוק ישראלי, קצת פסיכודאלי
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים בערך 2 ג'יגה. 270 שירים, 33 שעות. בערך.הרוב זה רוק, על תת-סוגיו השונים. בעקרון יש לי עוד איזה 25 דיסקים, פלוס מינוס, שאם אמיר אותם ל Mp3 זה עוד גיגה ומשהו.
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים כרגע יש לי רק 2 ג'יגה אבל המצב כזה : אלה כל האמנים והלהקות והדיג'יים ומה שהם לא יהיו שאני שומע : Disturbed 3 Doors Down Soil Stone Sour Element Eighty Nightwish Slipknot Godsmack Dream Theater Audio Slave Megadeth Infected Mushroom Armin Van Burren Paul Van Dyk Dj Tiesto Dj Astrix Skazi Yahel Offer Nissim ברי סחרוף רמי פורטיס כנסיית השכל סינגריה היהודים מוקי ירמי קפלן חמי רודנר שייגעצ וה-2 ג'יגה זה רק Tiesto Infected ועופר ניסים כך שאני משער שאחרי שאני יתחיל להוריד את כל מה שאני אוהב יהיה לי בסביבות ה-15-17 ג'יגה.. וכן אני יודע, שילוב מוזר המטאל-רוק ישראלי-וטראנסים, כבר אמרו לי את זה מספיק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.