פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים אתה לא צריך עשות ג'יגות של שירים בשביל כמה שירים ספצפיים..מספר חד ספרתי יספק כל אחד בשביל זה זה בטוח..אבל כל אחד שיעשה מה שבראש שלו....הויכוח פה מיותר..
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים 3 ג'יגההכל מטאל ואני שומע הכל, לא משאיר סתם במחשב כדי לחכות לת'ראדים כאלו ולהתלהב בהם.
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים בסביבות ה15 ג'יגה ממיטב המטאל מ:שוודיה!!!פינלנד!!!נורבגיה,בלגיה!!!פולניה,אנגליה,גרמניה,שוויצריהוארה"ב (סתם מטאל מגעיל)ועוד כלמניסחטיין! למרות שה-lamb of god החדש די מפתיע.. והם מארה"ב.יש לי בסביבות ה-30 ג'יגה של שירים אני משער (רובם דת' ובלאק מטאל..).. ועוד איזה 10-15 ג'יגה של קליפים והופעות שמפוזרים בין המחשב שלי למחשב השני.
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים לי יש 50 גיגה של מוזיקה רובה כמעט המכריע הוא רוק גם קל גם כבד וגם אלטרנטיבועוד 20 גיגה של הופעות וקליפים את הרוב לא שומע יומיום אבל שומע את כולם במהלך החודשאגב רובם באיכות של 256 (MP3) אך יש גם יותר גבוהים
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים לי יש 50 גיגה של מוזיקה רובה כמעט המכריע הוא רוק גם קל גם כבד וגם אלטרנטיב ועוד 20 גיגה של הופעות וקליפים את הרוב לא שומע יומיום אבל שומע את כולם במהלך החודש אגב רובם באיכות של 256 (MP3) אך יש גם יותר גבוהים פשש סחטיין ואני חשבתי שלי יש מאגרים, אבל מסתבר שאתה הבוס
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים 8 וחצי גיגה של:מטאל\רוק - 4 וחצי גיגהקצת היפהופ וראפ - 300 מגהטראנס\דאנס\האוס - 2 וחצי גיגהטראנס פסיכודלי - גיגה
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים יש לי 1909 שירים [כול השירים באיכות גבוהה] ב 122 תיקיות 100% מהשירים אני שומע ובערך כול 6 שעות יש לי אלבום חדש של מוזיקה ;D.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים סחטיין! למרות שה-lamb of god החדש די מפתיע.. והם מארה"ב.יש לי בסביבות ה-30 ג'יגה של שירים אני משער (רובם דת' ובלאק מטאל..).. ועוד איזה 10-15 ג'יגה של קליפים והופעות שמפוזרים בין המחשב שלי למחשב השני.הם חמודים, לא כזה מלהיב, אני מעדיף את ווידר ואבורטד בכמה רמות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.