פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים נ.ב - יש לך טעם טוב במוזיקה חחח כן יש לו טעם טוב אבי מסיקה , כלא 6, מזרחית לי יש 5 ג'יגה :-X
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים 3 גיגה,אני לא יכול להוריד כלום חייב להביא מחברים :'( :'( :'(יקולל האידיוט שהמציא את ACTIVEARMOR :'(
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים אנלוידע כמות אבל יש לי ברשימה 562 שירים, ותתחשבו בזה שאיזה 200-250 מהם זה 320KBPSבעע רק 2 ג'יגה פנוים לי =|
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים רוב המוזיקה שלי זה מטאל ורק איכותי אז אין לי את זה בכמויות שיש לכם טראנסים יש לי כ 30 גיגה של מוזיקה שמתוך זה אפשר להגיד שרק כ 15 גיגה אני שמוע השאר סתם חרא
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים אצלי המוזיקה זה בערך 3G אני לא צרכן מוזיקה כבד אבל דברים אחרים יש לי הרבה יש לי בערך 5 60 G של אנימה ו 20 G של סדרות אני יודע פשוט יש לי יותר מדי זמן פנוי אז אני רואה סדרות ואנימה
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים מה זה אני חשבתי שיש לי הכי הרבה שירים בעולםיש לי 5 גיגה שיריםואני רואה יש לכם יותר מ 100 גיגה זה פשוט מטורףאבל מתוכם אני שומע גג 30 ביוםיש לי טראנסים של TIESTO שכל אחד מהם 80 דקות ויותרכל זה נאסף ב 3 שניםיש שם גם מלא חרא כמו שירים של פרפר נחמד בשביל אחי הקטן וצבי הנינגה וזהועוד בדיחות של דודו טופזאבל יש לי 80 גיגה משחקים בהרדיסק ועוד מחקתי מלא אם לא הייתי מוחק מהמחשב היה לי 3 טרה ביט :-X
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים אצלי היה יותר מי 50 ג'יגה של טראנס.. כרגע אין לי כלום אחרי הפירמוט שעשיתי :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(אבל בכל זאת אפשר להיות שמח למה זה מגובה על ה FTP hehehhehehehhehehehehehehehehhe ftp פרטי של פסיכודאלי שמיתעדכן בכל יום עם שחרורים חדשים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.