פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים הנה מס' סקרין שוטס שיראו מה הבעיה: כשאני לוחץ על כפתור החיפוש זה מה שמופיע: כשאני לוחץ על אישור, חלון החיפוש מופיע, אך ללא אפשרויות החיפוש: מישהו נתקל בבעיה בעבר ויודע מה לעשות?
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים מחבר אני רואה שהווינדוס קורס לי( :-\) - כשאני מנסה להיכנס למנהל ההתקנים מופיעה לי השגיאה הבאה:
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים מחבר הקובץ לא נמצא שם, וגם לא נראה לי שזה מה שיעזור, כי עכשיו אני מגלה ששום כלי לא עובד אצלי(איחוי דיסק למשל..)אין לי עצבים להתעסק עם השטויות האלה, לכן אני חושב שאני אפרמט בקרוב.אז אם למישהו יש הצעות איך לפתור את הבעיה במקום שאני אצטרך לפרמט(דבר שגם לא כ"כ בא לי לעשות :-\), אני אשמח לקבל כל עזרה.
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים מחבר לא נראה לי שזה מה שיעזור, ה-Repair של הווינדוס עוזר במצבים שהווינדוס לא מצליח לעלות וכו'(לפי מה שאני מבין.. עוד לא יצא לי להשתמש בזה למען האמת) אני אחפש מידע בגוגל לגבי התיקון של הווינדוס כדי לראות אם זה יכול לעזור. תודה בכל אופן. עוד הצעות יתקבלו בשימחה
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים כן אבל יש דרך יותר טוב של WINDOWS אפילו שעוברת ומחליפה כל קובץ שחסר או נראה מוזק מבחינת משקל אחד אחד!תלי קצת זמן ואני מוצא איך קוראים לזה
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים מחבר ^^^ נשמע טוב נדמה לי ששמעתי פעם על משהו כזה שמתקן את כל קבצי המערכת או משהו... תודה.
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים נראה לי ששלחתי לך בפרטי כבר אבל זה לא משנה :sfc /scannowSystem File Checker
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.