עבור לתוכן

סרט בפאזה של 2-3 שניות מהסאונד. מה עושים? אנא עזרה

Featured Replies

פורסם

in VLC go to Video>subtitle track

i dunno if it works for a film with a .seperate subs file, but thats the way to set subs in DVD's with a choice of subtitles. might work :\

פורסם

יתכן שגם VLC לא תומך בפורמט הזה של SUBS וצריך להמיר אותו...

וגם ב BSPLAYER יתכן ויש אופציה להזיז את הפאזה בין ה AUDIO ל VIDEO, לא בטוח.

פורסם

ניראה לי שהמשתמש כבר עזב מזמן

בכל מקרה יש לי בעייה דומה

הרעם לא מסונכרן לי עם הברק באיזה כמה שניות :smile1:

פורסם

אני מדבר על סרטים בקבצי AVI בפורמט DivX ו-XviD, ולא סרטי DVD.

באיזה פורמט של כתוביות VLC תומך, ואיך אפשר להמיר (ניסיתי קבצי SUB ו-SRT)?

אם תוכל לבדוק איך אפשר להזיז את הפאזה בין ה-Audio ל-Video (אני רוצה שזה יהיה אוטומאטי) ב-BSplayer, זה יהיה נהדר.

ניראה לי שהמשתמש כבר עזב מזמן

בכל מקרה יש לי בעייה דומה

הרעם לא מסונכרן לי עם הברק באיזה כמה שניות :smile1:

אני לא עזבתי. אני עדיין כאן. :)

לגבי הברק והרעם, אתה צריך להיות קרוב לענן, ואז לא יהיה לך Delay בין הברק לרעם. אבל, ככה כשאתה רואה את הברק, אז יש לך התראה של כמה שניות עד שהבום של הרעם מבהיל אותך. בכל אופן, זה שייך לפורום "מדע וטכנולוגיה". ;)

פורסם

אני לא עזבתי. אני עדיין כאן. :)

דיברתי על פותח התראד עדי_ק

פורסם

דיברתי על פותח התראד עדי_ק

אהה... זאת בחורה. :P(פותחת הת'רד)

פורסם

אני ינסה לבדוק עם מישהו שמשתמש בזה שבוע הבא.. אני אישית משתמש ב WINDOWS MEDIA PLAYER ו VLCPLAYER

פורסם

במידה ואתה משתמש ב-Windows XP, אז אני מניח שאתה משתמש ב-WMP10. אני משתמש ב-WMP9.

ב-WMP וב-VLC יש לך תרגום ואין בעיה בסנכרון של האודיו והוידאו?

ב-VLC האודיו והוידאו אצלי מסונכרנים, אבל אין תרגום. יש לך תרגום ב-VLC? אם כן, אז איך הגדרת את ההגדרות שלו?

פורסם

אני מנסה להגמל מכתוביות, שמתי לב שזה ממש פוגע בהנאה של הסרט... בכל מקרה, אני לא ניסיתי אף פעם כתוביות ב VLC...

ו ב MEDIA PLAYER אף פעם לא היו לא בעיות, לא ב WMP9 ולא ב WMP10... נשמע כאילו זה קשור לבעיית CODECS / DRIVERS, אבל מכיוון שאני לא ליד המחשב קשה לי לבדוק..

פורסם

אני גם כן בד"כ צופה בסרטים במחשב בלי תרגום (גם בטלוויזיה - StarWorld, למשל), בייחוד לנוכח כל השגיאות כתיב (שלא לדבר על השגיאות היותר חמורות). אבל, מה לעשות, לא כולם יכולים לצפות בסרטים ללא תרגום (המחשב לא משמש רק אותי).

תבדוק בבקשה מה צריך לעשות ב-VLC לגבי התרגום (מצאתי סרט אחד שלא עובד גם ב-VLC, השאר שבדקתי עובדים).

מה הבעיה עם BSplayer (אני לא מצליח לראות בו הרבה סרטים, ואלה שכן אז הם לא בסנכרון)?

לגבי דרייברים, התקנתי את הדרייברים האחרונים שיצאו לפני הרבה שנים (כרטיס מסך ישן).

לגבי קודקים, איזה קודקים צריך בנוסף לכל אלה שיש לי (DivX, XviD, AC3, VobSub, ועוד)?

BSplayer ו-VLC צריכים קודקים מיוחדים משלהם?

דרך אגב, אתה צריך לבדוק את זה במחשב בבית/בעבודה (אני לא מניח שאתה כותב באוויר)? :P

פורסם

התכונתי במחשב שלך... אם הייתי אצלך, רוב הסיכויים שהייתי מצליח לסדר את הבעיה...

בכל מקרה אין לי כרגע משהו זמין עם כתוביות לבדוק.. תנסה לחפש בגוגל מידע אולי.. אם אני ינסה, אני יגיד לך....

אני מניח שיש לך DIRECTX9, ולגבי כרטיס המסך שבדקת שהם האחרונם...

הייתי מוחק את כל ה CODECS שיש, בנוסף גם את ה FDDSHOW שידוע כעושה בעיות לא קטן

ואז מוריד רק XVID ו AC3FILTER, בלי VOBSUB בלי DIVX בלי כלום, ובודק אם הסרט עובד בסדר....

VLC יש קודקים BUILTIN

BSPLAYER משתמש ב DIRECTSHOW כמו WINDOWS MEDIA PLAYER

פורסם

אהה...

יש לי DirectX 9.0c, והדרייבר של הכרטיס מסך עדכני (עד כמה שאפשר). לא נראה לי שזה הבעיה, מכיוון שב-VLC יש סנכרון בין האודיו והוידאו רק שהתרגום לא עובד (ויש לי גם לפחות סרט אחד שלא עובד איתו).

אני משתמש ב-ACE Mega CoDecS Pack 6.03 - Professional Edition (חיפשתי ברשימה שלו, ואין שם FDDShow). אני לא חושב שהחבילה הזו היא הבעיה, מכיוון שהבעיה עם הסנכרון היתה קיימת גם לפני שהתקנתי אותה, רק שלפני כן היו לי הרבה סרטים שלא עבדו.

אם תיזכר במשהו שיכול לעזור, אז אני כאן (בפאזה של 3 שניות). ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים