פורסם 2002 ביולי 3023 שנים ההארד דיסק שלי עושה רעש כאילו הוא נכבה (כל 10 שניות בערך ) , ובאותו הרגע המחשב גם נתקע\מאט עד שההרד דיסק עושה רעשים כאילו הוא חוזר לעצמו , ואז הוא חוזר. (עד הפעם הבאה :'( ) מה גורם לכך?? (אולי ההארד דיסק גוסס?) יש לכם רעיונות מה עושים בנידון?? תודה!
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים הלך ההאריסק... תשיג חדש..עד שהוא יגיע תן לו כל פעם מכה חזקה והוא יחזור לעצמו
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים זה בהחלט אחד הסימנים להארד דיסק שמתחיל להתפגר...איזה הארד דיסק זה?האם אפשרות ה-SMART בביוס מופעלת?
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים מחבר ההארד דיסק הוא מתוצרת IBM , הוא 13 g"b ... ניסיתי לנתק ולחבר מחדש את אספקת החשמל להארד דיסק ולעת עתה הבעיה לא חזרה . אני מקווה שזו הייתה הבעיה! תחזיקו אצבעות [glow=red, 2, 300]תודה![/glow]
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים ההארד דיסק הוא מתוצרת IBM , הוא 13 g"b ... ניסיתי לנתק ולחבר מחדש את אספקת החשמל להארד דיסק ולעת עתה הבעיה לא חזרה . אני מקווה שזו הייתה הבעיה! תחזיקו אצבעות [glow=red, 2, 300]תודה![/glow] נו הסברת הכל IBM חרא של דיסקים!
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים לא חייב שזה דיסק !הייתה לי בעייה כזו בדיוקובסוף התברר שזה הספק!כלומר הספק עצמו היה תקין רק החיבורים והמגעים היו משוחררים , וזה שיגע את הדיסקמה שכן עם לא מטפלים בבעיה הרבה זמן זה בהחלט יכול לדפוק את הדיסק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.